Sayfa 604/907 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Sizin izniniz mi var, anlamadım, galiba kelime hatası yaptınız, demek istediğinizi tahmin ederek cevap vereyim , 1,5 ile 2 milyon lot arası bir şey düşünüyorum evet, oda aşağıya basarsa , yoksa alicam ve satacağım
    Umarım herşey sizin planladığınız gibi gelişir, görünüşe göre beni dolandırdılar kandırdılar demeyecek kadar bilincli ve yaptıgınız her eylemin sorumluluğunu üzerinize alan birisiniz. Belkide işler farklı gelişirse beklemeyi bile göze almıssınızdır ve bu durum sizde zerre rahatsızlık bile yaratmıyordur.

ozaman kolay gelsin siz buralarda yazmaya devam edin...

2. hacim daraldı tüm grup kağıtlarında haber mi bekleniyor neee.

3.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Bu kağıta bir buçuk milyon bağlamak delilik gibi bişey müco avlar seni garanti 0.50 kuruş yapar..
    sevgili muhteberu, kactır laf atıyorum hiç cevap vermiyorsun, vallahi özledim muhabbetini yorumlarını
    sn serdar gibi 100 ky olsa of ki ne of bu spek tayfası napcanı şaşırır çil yavrusu gibi dağılırmıydı ?

4.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    sevgili muhteberu, kactır laf atıyorum hiç cevap vermiyorsun, vallahi özledim muhabbetini yorumlarını
    görmemişimdir abim nasılsınız iyisinizdir umarım 24 senedir bu tahtayı tanırım buranın eski piri aspirindi neydi o günler ayarsız tosbağa abim ne kadroydu o be o zaman enver paşa vardı arasıra tavan çekiyordu bayramda kandillerde ramazan hiç düşmezti zaten ama bu müco gaddar abi.. selamlar saygılar..

5. Babasını mumla aratıyor abd li müco ..arkadaş amerikan vatandaşıdır..aynı zamanda ..

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    görmemişimdir abim nasılsınız iyisinizdir umarım 24 senedir bu tahtayı tanırım buranın eski piri aspirindi neydi o günler ayarsız tosbağa abim ne kadroydu o be o zaman enver paşa vardı arasıra tavan çekiyordu bayramda kandillerde ramazan hiç düşmezti zaten ama bu müco gaddar abi.. selamlar saygılar..
    Ayarsız tosbağa abimize söyleyeyim Baksın foruma.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

7.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Ayarsız tosbağa abimize söyleyeyim Baksın foruma.
    Buralardaysa ALLAH işini gücünü rast getirsin hepimizin işi gücü rast gelir İNŞALLAH sayın başkent..

Sayfa 604/907 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •