Sayfa 603/908 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by bozoday Yazıyı Oku
    arkadaşlar bir hata yapıp bulaştım hisse hakkında çok bilgim yok ama güzelce öğretiyorlar bunu stanlar kim maliyetlari ne olaki böyle fütursuzca satış yapıyorlar
    Satanlar holdinging ta kendisi. Bedelliden sonra ele geçirdikleri hisseleri sattıkları için maliyetleri sıfır. Piyasada var 1.25 milyar hisse senedi. Sanki dersin sabancı holding, garanti bankası. En büyük banka ve holdinglerin bile piyasada bu kadar tuvalet kağıdı pardon hisse senedi yok. Bütün bunlar bu grubun yalan dolan işlerinin borsa ayağı. Bulaşmakla bana göre hata etmişsin, tercih senin tabiki. İnşallah umduğunu bulabilirsin.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. 2022 yılında bir bedelli daha yapana kadar 60 ile 80 arasında gider gelir. Muco it şirketlerini borsaya bedelli yapıp milleti soyrak kazanıyor, adam çalışarak kazanmıyor, çalışarak şirketi boşaltıyor, bedelli yaparak milleti soyuyor. Arkasında saray var adamın. Olsun bakalım saray kiler iplerini çekiyor en az. 10 oy kaybetti benden

3. 200 bin lott alın b hisseyi ili kademe aşağı ceket spek ve aşağıdan 300 bin lot alın , spegi böyle tuzağa dusrebilirsiniz.bbugun 100 bin lot 74 den alddim vve 200 bin lotta 73 yazdım 72 yede yazdım. Spek aşağıda dusrmeyi seviyor çünkü

4.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    200 bin lott alın b hisseyi ili kademe aşağı ceket spek ve aşağıdan 300 bin lot alın , spegi böyle tuzağa dusrebilirsiniz.bbugun 100 bin lot 74 den alddim vve 200 bin lotta 73 yazdım 72 yede yazdım. Spek aşağıda dusrmeyi seviyor çünkü
    sn serdar yıldız , sizle hiç alakası yok lakin yazdıklarınıza bir yorumum var
    bayılıyorum böyle yorumlara
    totalde kac yüz bin lota çıkmayı planlıyorsunuz?
    misal benim anladığım kadarıyla 2m lot veya 900k lota kadar iznim var sanırım

5.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    sn serdar yıldız , sizle hiç alakası yok lakin yazdıklarınıza bir yorumum var
    bayılıyorum böyle yorumlara
    totalde kac yüz bin lota çıkmayı planlıyorsunuz?
    misal benim anladığım kadarıyla 2m lot veya 900k lota kadar iznim var sanırım
    Sizin izniniz mi var, anlamadım, galiba kelime hatası yaptınız, demek istediğinizi tahmin ederek cevap vereyim , 1,5 ile 2 milyon lot arası bir şey düşünüyorum evet, oda aşağıya basarsa , yoksa alicam ve satacağım

6.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    200 bin lott alın b hisseyi ili kademe aşağı ceket spek ve aşağıdan 300 bin lot alın , spegi böyle tuzağa dusrebilirsiniz.bbugun 100 bin lot 74 den alddim vve 200 bin lotta 73 yazdım 72 yede yazdım. Spek aşağıda dusrmeyi seviyor çünkü
    Bu iddiamin arkasındayım, bakın görün dediğim gibi yapacaklar. 72 ve 73 den hisse almak istersen 73 den azcik al aşağı iki kademye iki üç katı alım.yaz basacak oraya , aşağıdan alınca satışa koy yigmadan yukarı hisseyi bir kademe kâr edersin en az günlük . Bugün mutlaka 72 diyecek ve verecek orayada

7.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Bu iddiamin arkasındayım, bakın görün dediğim gibi yapacaklar. 72 ve 73 den hisse almak istersen 73 den azcik al aşağı iki kademye iki üç katı alım.yaz basacak oraya , aşağıdan alınca satışa koy yigmadan yukarı hisseyi bir kademe kâr edersin en az günlük . Bugün mutlaka 72 diyecek ve verecek orayada
    Bu kağıta bir buçuk milyon bağlamak delilik gibi bişey müco avlar seni garanti 0.50 kuruş yapar..

8. Uluun taban yedi. Muco it yoksa cidden söke yi alıyor mu )

Sn.Hus çıldırır şimdi bu yoruma

Ahhaha

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 603/908 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •