Býrakýn venüsü merkürü de son durum nedir.Gelen kapta þirket esas sözleþme falan diyor.Gidiþat nedir?
Býrakýn venüsü merkürü de son durum nedir.Gelen kapta þirket esas sözleþme falan diyor.Gidiþat nedir?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Burasý sizin olsun para kaybedince kendini kaybedenler
benden yana hakkým helaldir.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Buralara kadar geldiniz zahmet ettiniz tekrar bekleriz demiyor arkanýzdan da maþrapa ile de su dökmüyorum sen olsanda olmasanda burada çarkýfelek dönmeye devam edecek ancak hoþgörü ve nezaketimiz gereði eliniz boþ dönmeyesiniz diye ördekcioðlundan Ýbrik ve düdüklü tencere hediyemizi kabul edin lütfen.. haa bak Siren'm de geldi o nee aman Allah'ým bir çift 43 numara nalýn hedaye ediyor..Benden yanada hakkým helal olsun sana ancak özür bekleme savunduðum konularda haksýz olduðumu sanmýyorum olsam dükkan senin daima mertlikten,haklýdan,mazlumdan yana olmuþumdur..ytd.....Ýyi geceler..
An itibarýyla, sýrf þu forumdaki güzel insanlardan ayrýlamayýp hala buralarda olduðumu farkettimçok samimi olarak tebrik ediyorum, allah size hayýrlý olaný nasip etsin .
Muhteberu kardeþim hiç ses seda etmez oldunuz? sizin centilmen üstad buralarda 2gr teknik paylaþmaz mý bizle rica etseniz,
yarýný cevahir günü cumayý da ws günü ilan ediyorum oyum rakam olarak büyükten yana kýrmýzý yeþil farketmez![]()
Evet sayin seyirciler cevahir gunu hizli basladi, bakalim gunsonuna kadar performans8ni koruyabilecek mi![]()
Yer Ýmleri