Sayfa 604/1001 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by ZİRVEE Yazıyı Oku
    Dün AFT YAY gibi yurt dışı fon alanlar avantajlı olacak galiba.

Var mı? Dün alım talimatı verenler.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben ekleme yaptım ama çok ufak, bugün artıracaktım ama vadeliler pozitif. 😂

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ben para buldukça AFT, MAC ve TKF alıyorum.
    Satmayıda düşünmüyorum.
    Saygılar.
    TKF ile ilgili benim de alma düşüncem vardı ama fon yönetim ücretinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Şimdilik MAC var.

3.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    açıklamak mecburiyetinde değiller ki ? öyle bir zaruriyetleri yoktu son bildiğim spk kuralları gereği... aslında ben de yatırımcısı olduğum bir fonun , ay sonlarında önceki taşıdığı pozisyonları ( yani açıkladığı an halen aynı pozisyonları taşımıyor olsa bile ) yaptığı işlemleri çarşaf çarşaf yayınlamasını istemem... fon yatırımcısı olarak ekstremi gösteririm fon yöneticisine yatırımcısnızm derim bilgi almaya çalışırım ne yapıyosunuz nasıl gidiyo diye... pokerde el göstermek gibi bi şey aslında benim tarzım değil yayınlanması....
    Tümüyle aynı kanıdayım. Elindeki tüm hisselerin açıklanması fon üzerinde yatırımcılar tarafından da baskı yaratıyor. Telefonları susmuyor bunu niye aldın, şunu sattın vs. diye. Çalışan arkadaşlarımdan biliyorum. Başarıyı azaltıyor. Mevzuatın içeriğini bilmiyorum ama keşke, hiç açıklamak zorunda kalmasalar hisseleri.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. mesela macit her gün % şöyle kapattık diye twieet margarinliyor ... yatırımcılar da altına bi şeyler yazıyor... tamamen gereksiz ... 10 gün üst üste eksi yazsa ne diyecekler ? düşeceği belliydi niye viopta short açmadınız ? hehehe adama bi de akıl verecekler... bu yatırımcılık değil işte...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5. Bugün te3 fonu sabah 8 gibi -1.9 düşüş gösteriyordu ama şu an baktığımda -0.0 görünüyor bu değişimin sebebi nedir fonlar birde fazla kez guncelle mi yapıyor yoksa tefas verileri yanlış mı giriyor

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    MAC ana hissesi TSKB +%4 şu an. Gün sonu ne olacak bakalım.

7. kvb ler için oran paylaşacak üstatlar var mı?
    Hafta sonu geldi hesap yapmak lazım

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    kvb ler için oran paylaşacak üstatlar var mı?
    Hafta sonu geldi hesap yapmak lazım
    08.07.20 artis + 0.15
    12.08.20 islem yok henuz
    16.09.20 islem yok henuz
    07.10.20 artis + 0.37
    17.02.21 artis + 0.20

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 604/1001 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız