Sayfa 604/1001 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: Viop XXXIX

bazı soruların cevapları yok ariston abim.

sonsuz evrende sonsuzluğua en yakın ilimiz hangi ildir.

a hakkari
    b edirne
    c adana
    d sinop

napıyoruz

seçiyoruz

hayat seçimden ibraet sana sadece seçimler sunuyor

şüphe ve sorgulama bazı sorulara cvp olabilir

insan kardeşinden eşinden çocuğundan manitasına kadar şüphe duyar kesinlik ister ve sorgular acaaba doğrumu söylüyor bana karşı dürüüstmü

ama allahı kainaıtı hiç sorgulmaz direk kabul eder.

allah sorgulanmak ister

oysa.

niye

çünkü ben kardeşimi bile sorgulabiliyorum bana karşı dürüstümü diye veya en yakın arkadaşını

çünkü

şüphe hep var bu da dürüstlüğü ve güveni sağlamlaştıran tek unsur

sen direk sorgulamadan kabul edersen ozaman herkes alim olur

kredi çek banka tonla sorgulama yapar acaba geri gelirmi o para diye hakkında güvenirse verir.

şüphe ve sorgulama = güven

e allahı sorgulamak ?

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bazı soruların cevapları yok ariston abim.

sonsuz evrende sonsuzluğua en yakın ilimiz hangi ildir.

a hakkari
    b edirne
    c adana
    d sinop
    Sorulara cevap var. Biz tek cevap istiyoruz, bir grafik veya resim de bir cevap olabilir.

Bugün kümeler, grafikler, olasılık, istatistik çok öğretilmiyor diye düşündüm. Şirketlerde ise işin ucunda para olunca bilenler ilerliyor.

Herkes için ayrı ayrı cevap bile olabilir de o kadar düşünemem. Genelde kendin ol, kendinde ara deniyor, ben kendimden baka bir yerde bulamadım deniyor vs. Psikiyatrist bile olsan derinlemesine otopsi yapmak zor, dostun olur onunla bakarsın ama izin verilmiyor, herkes kendi bulacak denmiş muhtemelen.

Borsada bile herkesin durumuna göre (vade, imkan, kazanç hedefi, risk toleransı, psikoloji vs) hisse seçimi olabilir.

Her "insanın" ayrı ayrı olması büyük bir ipucu. Sadece fiziksel olarak değil her açıdan fark var. Galaksi sayısına göre insan sayısı komik sayıda, onları var edene basit bir cevap tam yetmeyebilir.

Öte yandan bilgisayarlara aynı soruyu sorarsan aynı cevabı alıyorsun, demek o tip bir şey istenmiyor değişik orijinal şeyler bekleniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sorulara cevap var. Biz tek cevap istiyoruz, bir grafik veya resim de bir cevap olabilir.

Bugün kümeler, grafikler, olasılık, istatistik çok öğretilmiyor diye düşündüm.

Herkes için ayrı ayrı cevap bile olabilir de o kadar düşünemem. Genelde kendin ol, kendinde ara deniyor, ben kendimden baka bir yerde bulamadım deniyor vs.

Borsada bile herkesin durumuna göre (vade, imkan, kazanç hedefi, risk toleransı, psikoloji vs) hisse seçimi olabilir.

Her "insanın" ayrı ayrı olması büyük bir ipucu. Sadece fiziksel olarak değil her açıdan fark var. Galaksi sayısına göre insan sayısı komik sayıda, onları var edene basit bir cevap tam yetmeyebilir.

Öte yandan bilgisayarlara aynı soruyu sorarsan aynı cevabı alıyorsun.
    basit basitin işi

peki tam allengirli bir cevap veya okkalı bir cevap geldiğinde kıyamet ozaman mı kopar ?

googla reklam versek

misal

3 milyar insana ulaşssak

gün versek şu gün şu saatte herkes dışarı çıkacak tanrı nerdesin diyecek diye göğe bakacak

tanrı zamanın geldiğini artık anlar mı mesela

bilinmek istiyordun madem bilindin desek

bütün bu olup bitenlerin bize gerçekte sebebini açıklar mı

cinler internette surf yapıyrmu bilmiyorum ama onlar içinde bi haberleşme imkaı buluruz

senin mors dilini çözmen lazım ariston abi

mors neden önemli ?

yıldızlar arası diye bir film var izmedi isen izle

person of interesti burda çok kez yazdım dizi

person of interest yapım yılı 2011

12 sene önce çeklmiş

bir bölümde bitcoin detaylı incelenmiş ( çaktırmadan )

dizi sonlarında sponsor olan kişi ve marka ne ?

tesla ve elon musk

adam 11 sene önce uyandırmaya çalışmış. !!

bizim togg hala fabrikası nerde o bile belli değil

Sayfa 604/1001 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •