Sayfa 605/1002 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İlahiyatçı İhsan Şenocak’tan tepki çeken ‘Filenin Sultanları’ paylaşımı

Daha önce kadınları hedef alan açıklamalarıyla gündeme gelen ilahiyatçı doktor İhsan Şenocak, bu kez A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Tokyo'daki tarihi başarısını hedef aldı.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...asimi-6556598/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Bu sefer Selçuk Geçer değil IIF kırmızı alarm yaktı !
    Dolarda 9.50 alarmı !
    Evet bildiniz crash hala tüm hızıyla aramızda..

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Hemen gel, artık burada o otomobilin tek tekerine binersin, adama bak yahu Hollanda kapıları açsın Türkiyede nüfusun 4/3 yorganı sırtlar gider.
    arkadasliklar dostluklar anilar aile...
    burda 150 200 bin arasi fiyatı olan bir arabaya biniyorum.
    hollandada q7 olacagini bilsem gitmek istemem.
    4te 1 lik kesimde yer alirim.
    velhasil bu adam da samimi olabilir araba kiyak olabilir ama özlemiştir...
    bende bir arkadas var adam 3 senedir gelmesi bile.
    tas kalp midir nedir böylesi de var tabi

Bosporosu ne yaptınız yediniz mi la?
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Bosporos arazi ise FX'ler düşebilü...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Bayram sonu Pazartesi günü sabahında saat 09.10 sularında 8,55 kampanyası devam eder mi acaba?
    EUR 10,06 aynı şekilde

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    arkadasliklar dostluklar anilar aile...
    burda 150 200 bin arasi fiyatı olan bir arabaya biniyorum.
    hollandada q7 olacagini bilsem gitmek istemem.
    4te 1 lik kesimde yer alirim.
    velhasil bu adam da samimi olabilir araba kiyak olabilir ama özlemiştir...
    bende bir arkadas var adam 3 senedir gelmesi bile.
    tas kalp midir nedir böylesi de var tabi
    babam hollanya işçi olarak gitmrk çin yazılmıs , gitmesine 3 gun kala Kıbrıs barış haekatı olmus , Almanya için yazılmıs bu seferde dedem uzaklara gurete gitmesin diye gelen mektubu gizlemiş...nasip değilmiş...universite bittikten sonra gitme fırsatım oldu ama üzerinde durmadım.O zamanlar TR daha yasanılabilir bir ulke idi...Bugun ise bir kenara 250K€ koysalar , diğer tarafa Alman/Hollanda pasaportu , yeminlen parayı secmem….
    artistlik yapan o gurbetciler , Sultanbeylide turbanlı karıısylaoturup bahçesehirde mini giyen dostuna ev acan tiplerden farkı yok...çok ısrarcılarsa bırakıp gelsinler.onları tutan mı var......YTD

Ağzın bal yesin yiğido, duygulara tercüman oldun.
    Yarın bigün AB bi yasa çıkarsa, ya TC vatandaşı yada yaşadığın ülkenin vatandaşı olacaksın yok öyle bukalemun gibi takılmak dese koşa koşa kaçarlar buradan sınırdan bile geçmezler bir daha. Bu arada bayramda bittiğine göre kameraları görünce timsah gözyaşı döküp memleket hasreti depreşen dayılar, bir sonraki bayrama kadar o güzel range rover'larına binip uzaklaştılar çoktan. Seneye tekrar hatırlarlar güzide memleketlerini...

Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    babam hollanya işçi olarak gitmrk çin yazılmıs , gitmesine 3 gun kala Kıbrıs barış haekatı olmus , Almanya için yazılmıs bu seferde dedem uzaklara gurete gitmesin diye gelen mektubu gizlemiş...nasip değilmiş...universite bittikten sonra gitme fırsatım oldu ama üzerinde durmadım.O zamanlar TR daha yasanılabilir bir ulke idi...Bugun ise bir kenara 250K€ koysalar , diğer tarafa Alman/Hollanda pasaportu , yeminlen parayı secmem….
    artistlik yapan o gurbetciler , Sultanbeylide turbanlı karıısylaoturup bahçesehirde mini giyen dostuna ev acan tiplerden farkı yok...çok ısrarcılarsa bırakıp gelsinler.onları tutan mı var......YTD

Sayfa 605/1002 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •