Sayfa 606/1024 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

vodafon yeni güncelle yüklemiş internet kotamı aşınca daha önce 9 kusur olan fiyatı 12.90 a güncellemiş
    dalga geçer gibide internet hizmetinde fiyat güncellemesi olmuşur diyor
    sanki başkası arttırmışta onlarda yeni haberdar olmuşlar havasında
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    sanirim Paypal in TR yi kapanmasindaki sebep bizimkiler paypal den kazancindan vergini ver demisler onlarda hayir demis

dogrumu bu?
    Bunun yanında transaction sunucularını Türkiye'de bulundurma ve tüm transactionların bankalar gibi tcmb üzerinden kayıt ettirilmesi zorunluluğu getirilmişti. Paypal vergi kısmını kabul etti ancak yurt içi merkezi kayıt sistemine geçmeyi kabul etmedi. O nedenle faaliyetlerine son verildi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Durum kötü ama crash crash diye de bir yere varılmaz.

g.menkulden bahsetmedim. bir kaç ayda soda %60 arttı, Sise %50 arttı, döviz geliri ve fazlası olduğu halde borsa düşünce fiyatı düşen bu hisseleri almaktan bahsettim. Eggen %95 ihracat yapan şirket TL göçtüyse ne olmuş. Tüpraş londrada tahvil satıp borçlanabilen dev bir şirket. Geliri dolar bazlı. TR daralsa ne olur?

Y.dışı rafinerilere göre %50 daha ucuz şu anda. Bu işten nasıl kazançlı çıkılır buna kafa yoruyorum.

ama burası dolar topiği müşterileride dolarcı sen şimdi bizim tükkana gitiyon doları .iktir edin gelin hisse alın diyon şimdi soda topiğine gelsem la bu soda batacak size mal kakalıyorlar satın gelin doalr alsın desem şık olur mu
    bir halt olacağı yok.

4. meydan okuma gibi bi swap hareketinden sonra boyumuzun ölçüsünü alacağımızı düşünüyorum.

sağlam zıpladı
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ama burası dolar topiği müşterileride dolarcı sen şimdi bizim tükkana gitiyon doları .iktir edin gelin hisse alın diyon şimdi soda topiğine gelsem la bu soda batacak size mal kakalıyorlar satın gelin doalr alsın desem şık olur mu
    Dolar varlıklardan bahsediyorum. Soda, Egeen, Tüpraş gibi şirketler dolar varlıktır. Dolar yatırım değildir. Eurobond yatırımdır. Doların yükseleceğine inanıyorsanız biraz risk alınırsa bir potansiyel var onu paylaşıyorum. Hisse alın demiyorum, doların yönü konusunda da sizle aynı fikirdeyim.

Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Dolar varlıklardan bahsediyorum. Soda, Egeen, Tüpraş gibi şirketler dolar varlıktır. Dolar yatırım değildir. Eurobond yatırımdır. Doların yükseleceğine inanıyorsanız biraz risk alınırsa bir potansiyel var onu paylaşıyorum. Hisse alın demiyorum, doların yönü konusunda da sizle aynı fikirdeyim.
    ne bileyim sanki bizim tükkanın önüne tezgah açtın gibi geldi
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    dolar varlık falan değildir, hepsi TL cinsinden fiyatlanıyor insanları yanlış yönlendirme. dolar bazında varlık yatırımı yapmak istiyosan git NYSE'den hisse bul al. herşekilde bunların kendi başlıkları var ayhan hocamın dediği gibi, burası yeri değil.

Sayfa 606/1024 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •