Sayfa 606/992 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Mesajı yakalamışsınız Sn.Myfinans düzelteyim derken sildim yanlışlıkla. Kurdan dolayı bir yükseliş var ama burada reel bir yükseliş değil ki. Sattığım zamandaki 3 TL'lik kazançta kur etkisinden di
    Yani benim asıl derdim, seçim sonrası yaşanabilecek ciddi bir devalüasyondan en az zararla çıkmak, PPF ile falan kurtaramayız gibime geliyor.
    Yoksa şartlar böyle kalsa FIL'ın bugünkü net % 21,5'u gayet iyi, ama ya sonra..

2. viopda benjaminin sözleşme büyüklüğünün 1000 fertig olması , az sermayesi olan yatırımcıların gün içi kademelere yayarak alım yapmalarının önünde bariyer olarak duruyor ... keza aynı şey endeks kontratı için de geçerli... ama yurtdışı örneklere baktığımızda olması gerektiği gibi kontrat büyüklükleri de bizde.... amerikan vadelilerde e-minin nin altına e-micro da geliyormuş....
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ben gramda ons'a değil dolara güveniyorum
    Seçim sonrası ciddi bir devalüasyon olursa , dövize falan da kısıtlamalar gelirse aradan sıyrılacak tek enstrüman gram gibi geliyor bana.
    dövize hükümetin uyguladığı politika (vergi, kontrol altına almaya çalışma vb.) ve seçim sonrası ortalığın karışacağı düşüncesi benim de aklıma sarıkız'ı getiriyor.

ama yakın zamanda 217lerdeyken, almayıp şimdi 247lerdeyken almayı düşünmek koyuyor insana...

hani tekrar inse topyekün sarıkıza geçip vadeye bağlayacağım ve parayı lazım olana kadar unutacağım...

4.  Alıntı Originally Posted by kocaballi Yazıyı Oku
    dövize hükümetin uyguladığı politika (vergi, kontrol altına almaya çalışma vb.) ve seçim sonrası ortalığın karışacağı düşüncesi benim de aklıma sarıkız'ı getiriyor.

ama yakın zamanda 217lerdeyken, almayıp şimdi 247lerdeyken almayı düşünmek koyuyor insana...

hani tekrar inse topyekün sarıkıza geçip vadeye bağlayacağım ve parayı lazım olana kadar unutacağım...
    Bir süre beklemekte yarar var.Dolar 5.90'lara gelirse ozaman alım için uygun olacak bence.MB'nın Haziran PPK'dan ne karar çıkacak onuda görsek daha da iyi olur, faiz artırımı gelirse ki geleceğini pek sanmıyorum dolar biraz daha çekilebilir.Tabi bu arada ABD ile İran yada Çin anlaşmazlıkları onsu fırlatmazsa.

...........
    Son düzenleme : paramanya; 21-05-2019 saat: 01:15. Sebep: Fon sayfasına yazacaktim yanlış oldu.

6. Dolar bazında bir kaybınız yok. Ona altın dolar bazında artmadı. Yatay devam ediyor çok uzun süredir.

DOLAR değer kazandığı için gram altın arttı.

Alıntı Originally Posted by kocaballi Yazıyı Oku

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam bir 20 k girecek para daha var. Sabah girmelimiyim sizce
    üstat evi aldıktan sonra iyi kirli çıkı çıktın

son kurşunu sıkmış gibi bir havan vardı

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstat evi aldıktan sonra iyi kirli çıkı çıktın

son kurşunu sıkmış gibi bir havan vardı
    Ustadim parayla imanin kimde oldugu hic belli olmaz demisler en sevdigim sozdur...😲

Sayfa 606/992 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •