viopda benjaminin sözleşme büyüklüğünün 1000 fertig olması , az sermayesi olan yatırımcıların gün içi kademelere yayarak alım yapmalarının önünde bariyer olarak duruyor ... keza aynı şey endeks kontratı için de geçerli... ama yurtdışı örneklere baktığımızda olması gerektiği gibi kontrat büyüklükleri de bizde.... amerikan vadelilerde e-minin nin altına e-micro da geliyormuş....
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
dövize hükümetin uyguladığı politika (vergi, kontrol altına almaya çalışma vb.) ve seçim sonrası ortalığın karışacağı düşüncesi benim de aklıma sarıkız'ı getiriyor.
ama yakın zamanda 217lerdeyken, almayıp şimdi 247lerdeyken almayı düşünmek koyuyor insana...
hani tekrar inse topyekün sarıkıza geçip vadeye bağlayacağım ve parayı lazım olana kadar unutacağım...
Bir süre beklemekte yarar var.Dolar 5.90'lara gelirse ozaman alım için uygun olacak bence.MB'nın Haziran PPK'dan ne karar çıkacak onuda görsek daha da iyi olur, faiz artırımı gelirse ki geleceğini pek sanmıyorum dolar biraz daha çekilebilir.Tabi bu arada ABD ile İran yada Çin anlaşmazlıkları onsu fırlatmazsa.
...........
Son düzenleme : paramanya; 21-05-2019 saat: 01:15. Sebep: Fon sayfasına yazacaktim yanlış oldu.
Yer İmleri