Sayfa 607/1003 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sera da sıcak su veya ısınmayı ucuza getirebilecek bir şey varmı...
    konyada belediye termal verdi, 80 derece, yinede kömür kazanı ilave edildi, 3-4 ay kullanmak için. afyonda aynı ama afyonda iklim domatesin daha kaliteli olmasını sağlıyor. azeri ve türkmende doğalgaz var, 51 cap boru ile tüm sera alttan ısıtma gibi döşeniyor, doğalgaz ile hollanda kazanları kullanıyoruz. termal birde adapazarında var, henüz anlaşma yapamadık, orasıda çok büyük mt2

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sera da sıcak su veya ısınmayı ucuza getirebilecek bir şey varmı...
    Evet, islerin kesat oldugunu iyice anladik. Herkes domates bibere donmus.
    Dogru dedi KIZILDAG en sonunda altini da sattilar yenmiyor diye.

3. s a 666 ortak kızıldağa çok emek harcıyor sağol demişsinde sağolsun bende okuyarak emek harcıyorum bana bişey yokmu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    konyada belediye termal verdi, 80 derece, yinede kömür kazanı ilave edildi, 3-4 ay kullanmak için. afyonda aynı ama afyonda iklim domatesin daha kaliteli olmasını sağlıyor. azeri ve türkmende doğalgaz var, 51 cap boru ile tüm sera alttan ısıtma gibi döşeniyor, doğalgaz ile hollanda kazanları kullanıyoruz. termal birde adapazarında var, henüz anlaşma yapamadık, orasıda çok büyük mt2
    Teşekkürler neden sordum bunun gibi yüksek maliyet ler sera kuranlar dahası sonra hale gelip iç pazar araştırmasına başlıyorlar kafası kesik tavuk gibi. Serada ısınma çok ciddi iştir. Şu an termal ile ısıtıp yeterli sıcaklığı bulamayanlar var. 80 derece gayet iyi... tabi birde ters yönü var oda kışın ılık geçmesi bu seferde düşük ısıtma yapmak zorunda olanlar parayı götürüyor . Uzun lafın kısası bu iş görüldüğü gibi değildir. En bilinmedik bir tanesi köylü veya köylülerin bir şekilde canını üzmüşler bunlar veya dışarıdan birileri ... camın bir tanesini kırıp hem soğumasını sağlıyorlar hemde camdan içeri toxic madde atıyorlar baş edemediler. Çünkü alan çok büyük.
    Gözden uzak ise daha iyi. Velhasıl çekilecek iş değil bence. pazarlama ayağı yurt dışı hazır ise 2 0 önde başlar maça.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Fransızlar, Çin'den milyonlarca maske sipariş etti

Havalimanında yola çıkmak üzere olan maskeleri ABD, nakit ve daha fazla ödeyerek satın aldı..

Vahşi kapitalizm bu olsa gerek.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Evet, islerin kesat oldugunu iyice anladik. Herkes domates bibere donmus.
    Dogru dedi KIZILDAG en sonunda altini da sattilar yenmiyor diye.
    Bu sektör çoktan yolunu tuttu bence. Belki su da marul kalmıştır bilinmeyen olarak oda vardır da ben bilmiyorum cevremde.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Teşekkürler neden sordum bunun gibi yüksek maliyet ler sera kuranlar dahası sonra hale gelip iç pazar araştırmasına başlıyorlar kafası kesik tavuk gibi. Serada ısınma çok ciddi iştir. Şu an termal ile ısıtıp yeterli sıcaklığı bulamayanlar var. 80 derece gayet iyi... tabi birde ters yönü var oda kışın ılık geçmesi bu seferde düşük ısıtma yapmak zorunda olanlar parayı götürüyor . Uzun lafın kısası bu iş görüldüğü gibi değildir. En bilinmedik bir tanesi köylü veya köylülerin bir şekilde canını üzmüşler bunlar veya dışarıdan birileri ... camın bir tanesini kırıp hem soğumasını sağlıyorlar hemde camdan içeri toxic madde atıyorlar baş edemediler. Çünkü alan çok büyük.
    Gözden uzak ise daha iyi. Velhasıl çekilecek iş değil bence. pazarlama ayağı yurt dışı hazır ise 2 0 önde başlar maça.
    migros afyondaki seradan 3 arac domates alabiliyor, 4 vermiyorlar, belcikada bir firma dehşet paraya alıyor, afyon sera domatesi çok kaliteli. ısıtma önemli değil, 3-5 yıl önce kelebek musallat oldu, bu bir tür böcek ve açıkta ürüne izin vermiyor, adı israil kelebeği, bu nedenle mevcut sera sistemi ülkemizde 10 yıl içinde ikiye üçe katlanacak. kaçış yok. 30 yıl önce nüfus ile şimdiki aynı değil. bakınız covitte canını kaybeden yabancılar 90-100 arası, bu insan 100 yıl tüketecek. henüz afrika başladı, sera orayada girecek. çoğrafi olarak kaliteli bir yerdeyiz, asla üretim ve satış sorunu yok. ruslar keşke hiç domates almasa, o kadar çok pazar var ki. ısıtmada doğalgaz bir puan her zaman önde.

8.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Fransızlar, Çin'den milyonlarca maske sipariş etti

Havalimanında yola çıkmak üzere olan maskeleri ABD, nakit ve daha fazla ödeyerek satın aldı..

Vahşi kapitalizm bu olsa gerek.
    bende 5 maskeyi 20 liraya internet üzerinden aldım.

Sayfa 607/1003 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •