Sayfa 607/1002 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. İstanbul, kahire, mexico city vs hepsi aynı çarpık ve plansız zihniyetin ürünü metropoller..

bizdeki özel durumda, Osmanlı'dan beri Anadolu hep bir asker deposu olarak görülmüş yokluğa terkedilmiş bir kara parçasıdır. Atatürk bu anlayışı devrimle kırmayı denedi ancak Osmanlıcı zihniyet buna engel oldu. üzerine, 1950 yılından sonra demiryolu işi de rafa kalkınca, koskoca ülke Marmara bölgesine sıkıştı kaldı..
    ytd..

Ekşi Sözlükte ve çevremde gördüğüm kadarı ile aşı olmayacağım diyen büyük bir kesim var, Fransa bazı yerlere aşısız insanlara yasaklayan kanunu çıkartmış, bakalım biz de nasıl olacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ekşideki aşı kavgası hep AVM üzerinden dönüyor, aşısızlar ben AVM çomarı değilim diyor ben de değilim, emme aynı barı, restoranı, stadyumu, teyyareyi, treni, otobüsü v.s. paylaşıyoruz, o iş nasıl olacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bizansın bahsi geçmiş nüfusla alâkalı, valla bu Allahın belâsı kanal yapılırsa ilk etapta nüfus 25 milyon olur, sonrasını kimse bilemez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5. Zorla kimseyi aşılayamazsınız, çünkü bireysel haklarda vücut dokunulmazlığı ilk sırada, öte yandan toplum halinde yaşamanın da kuralları var, teorik olarak uzun uzun tartışılır.

Önce aşı sonuçlarının netleşmesi ve ortaya konması gerekli..Hala bir bulanıklık var, işe yarıyor mu, yaramıyor mu, nedir, işin b..ku çıktı iyice herkes konuşuyor tv de...

Tatil yerlerinde izdiham var, sonra herkes evine dönecek, göreceğiz bakalım..nedir ne değildir..

Sn. Achiles, Reyisin aklı yatarsa vücut dokunulmazlığını siklemez bile, aşı zorunlu der geçer veya aşısızlara toplu alanlara giriş yasağını getirir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sn. Achiles, Reyisin aklı yatarsa vücut dokunulmazlığını siklemez bile, aşı zorunlu der geçer veya aşısızlara toplu alanlara giriş yasağını getirir.
    bugun asisizlara toplu alanlara giris yasagi gelirse bunun uygalanacagi tek mekan avm ler olur

ozel sektore ait cafe restaurant vb hicbir isletme bunu uygulamaz.keza su anda da hes kodu mecburiyeti var ancak tek avmlerde uygulaniyor.

bizim millete ne asi ne de yasak isler.oncelikle egitim.bugun ulkenin % 80 inin iq seviyesinin 50 nin alti oldugu bir yerde siz ne asi ile ne de maske ile bu virusten kurtulamazsiniz.

devlet aylardir asi yapiyor ancak asiyi neden yaptigini ne anlatiyor ne de insanlar ibliyor.sozde kendini egitimli sanan adama bile bakiyorum neden masken yok diyorum,asi oldum diyor.

oncelikle asi ne demek bunu ogretmeleri lazim

birde istanbul faktoru var. bugun m2 ye dusen insan sayisinin sanirim en yuksek oldugu yerdir burasi.belki bi hindistan vardir bilemiyorum.ancak bu kadar cok insani buraya yigarsaniz o metrobuste ki 2 kisinin pozitif olmasi yeter.

uretim kisminda arka planda bir allahin kulu maske takmiyor veya hijyene dikkat etmiyor.

8. Aşı şe yarıyor, abd ve avrupa da bu dalgada ölüm oranları ekskisinden düşük. Mesela rusya gibi aşı ne lan ayağındaki toplumlarda ölümler pik üzerine pik yaptı.Rusyada 2 doz aşı olan sayısı yüzde 15.2 doz biontech bulaşılıcılığı da nispeten azaltıyor. Ama dr. anthony fauci bir toplumda , toplumun yuzde 80'i çift doz aşı olmadıkça yaygınlaşmanın önüne geçilmesi zor demişti.Tr de şuanda çift doz aşı oranı topu topu yüzde 26, millet sayıklıyor bak aşı da işe yaramıyor diye.Cahiln ağzı torba değil ki büzesin.Sen yüzde 80 aşılama oranına çift dozda ulaş, ondan sonra ölüm ve salgın artıyorsa dersinki aşı işe yaramıyor.Bu iş bilimsel metodla yapılır, kocakarı dedikodusuyla değil.

Sayfa 607/1002 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •