10% çıktım 294,5 tan hayırlısı
Az çıktım aslında ama zaten ekside olması frenledi beni. 302deyken çıksaydım 20% gönderirdim daha iyi olurdu tüh
Ytd
10% çıktım 294,5 tan hayırlısı
Az çıktım aslında ama zaten ekside olması frenledi beni. 302deyken çıksaydım 20% gönderirdim daha iyi olurdu tüh
Ytd
Aha toparlıyo kazıklandım![]()
AEFES'leri MGROS ile degistim.
Agustos 10-12'sine kdr bakalim bu tercih beni hakli mi cikaracak yoksa haksiz mi gorelim....
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim...
Agresif buyume hikayesi olan sirketin zamanlamasini yapamazsiniz; tasiyan kazanir 😎😎
Ben de enkai ile sise yaptım sattığım yüzde 10 u. Başka da ucuz bir şey göremiyorum artık bistte. Alım yapmayı bırakıp günlük tl fayise geçecem bir süre sanırım.
Yılların geberik hissesi kchol bile şahlanmış. Diyeceksin ki aslında şahlanmadı olması gerektiği yere geldi. Doğrudur derim.
Ytd
Ben de yine kararsız kaldım çıka çıka o kadarına gitti işte elim. En kötüsü de şu; gerçekten çok ucuz diyebileceğim bir hisse yok. Yukarıda dediklerim de çok ucuz değil. Uzun vade ortalamalarına yakın duruyorlar sadece. Ortalamanın altına sarkan hiçbişi yok. Baktığım tuttuğum hisselerin hepsi depara kalkmış ortalamadan iyice uzaklaşmışlar
ben de tek hisse stresli oluyor diye biraz fonlara mı geçsem falan diyordum..
Şimdi dediğin gibi alınacak hisse de bulmak zor da, Efes hala ucuz ama götüreceklerse bu temiz grafik böyle devam eder mi bilemiyorum. Bizi üzmeden nasıl götürecekler emin değilim... Bir de enflasyon verileri düşmeye başlarsa önden fiyatlar mı acaba?
Son düzenleme : MAHARAJ; 18-07-2024 saat: 22:50.
Yer İmleri