Arkadaşlar selam,
Bir süredir yakın takip ettiğim ve elimde bulundurduğum bir hisse. Benden çok daha bilgili ve uzun zamandan beri takip eden arkadaşlar beklentileri zaten yazmışlar. Beklentilerin çok dillenmesi biraz can sıkıcı ama kısa zamanda neredeyse %100 yapmış bir kağıda göre topik oldukça sessiz. Bu durumu kağıdın geleceği açısından olumu görüyorum.
Diğer grup şirketlerinden bahsedilmesi hoş karşılanmıyor ama tahtaları dikkatli takip edenler büyük bir elin bu 3 kağıt arasında değişe değişe trade ettiğini görecektir. Bu nedenle diğer kağıtları da takip edip yorum yapan arkadaşları zevkle okuyorum.
Son olarak, yarından itibaren Kozal vadeli işlem kontratlarının teminatına ciddi bir zam gelecek. Teminatı zayıf olan hesapları stoplatmak için aşağı sert hareketler yaşanabilir, dikkatli olmak lazım. Bu beklentiye dayanarak elimdeki hisselerimi satmayacağım ancak beklediğim gibi olursa alttan biraz daha mal alırım.
Bu tarz beklentisi-hikayesi olan hisselerde takas analizi veya teknik analiz yapmak çok anlamlı olmuyor, trade etmeye çalışanları genelde avlıyorlar veya ben beceremiyorum diyeyim. Bu nedenle beklenen haberlerden bazıları KAP'a düşüp gerçek olana kadar hisseyi taşıyacağım. Herkese bol kazançlar.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri