Herkese Merhaba Hektaþ uzun vade yatýrýmcýlarý
arada bir uðrayýp okuyorum. anlýyorum ki, moraller bozuk ve beklentiler de çok pozitif deðil. çok ketumlar da, haber akýþý da pek yok. oyakýn en büyük eksiði bu zaten. yatýrýmcý ile paylaþmýyorlar da. usun vade býktýrabilir derlerdi sanýrým bu o iþte.
ama þunu da unutmamak lazým. þirketler de bazen iyi ve kötü zaman geçirebilirler. bize % 500 kazandýrdýðýný da gördük bir yýlda geçmiþ günlerde.
þimdi boþ vaatlerde bulunmak istemiyorum ancak, bu en kötü haliyle bile piyasada olan bir çok þirketten daha iyidir HEKTAÞ
1986 dan beri borsamýzda iþlem gören bir hisse bu. elbette kötü günler geçiriyor olabilir. tohumdan, pet mamadan ferbis den areo dan bakalým güzel haberler gelir inþallah.
OYAK yönetimi muhakkak takip ediyordur olanlarý ve süreci. büyük þirketler bir anda oyunu deðiþtirebilme kapasitesine de sahiptir.
bir bakarsýnýz, bir hamle, satýn alma, vs yeni bir haber olayý deðiþtirir. arkasýnda OYAK var.
inþallah çok kazanýr yatýrýmcýsý.
þunu da VURGULAMAK isterim.
HÝSSEYÝ uzun vade için, efendim iþte 2028-2029 için alýyoruz diyenler için;
- aylýk biriktiriyoruz diyenler için
- çocuðum ilkokulda üni de özel okuturm diyenler için de
bence müthiþ fýrsat.enflasyona raðmen ayný fiyat ve ucuz ucuz toplama imkaný veriyor. o kesim varsa cidden þanslý. fiyat artýþý ile karþý karþýya deðiller. tabi sadece o kesim için sözüm.
herkese selam ederim. saygýlar.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri