Akşam BBHT'de SASA'da ne oluyor diye konuştular.
Herkes bu kadar büyük yatırım hangi kaynak ile yapılacak diye birbirine soruyordu, kaynak bulundu dediler.
Akşam BBHT'de SASA'da ne oluyor diye konuştular.
Herkes bu kadar büyük yatırım hangi kaynak ile yapılacak diye birbirine soruyordu, kaynak bulundu dediler.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bir şekilde yeni sistem icat edilir. Ceza ve korku daha yüksek bir motivasyon. Öte yandan insana da insanca davranılması gerekir.
Kamu denetleme işinde iyi ama innovasyon konusunda ister istemez çok iyi değil, kanıtlanmamış örneklerin ötesine geçmek zor.
Öte yandan ülkede kurumsallık ilerlemek ile birlikte şirketlerde de usulsüzlük çok.
Bir şekilde kırıcı olmayan rekabet teşvik edilmeli, verimlilik artıcı, standartları geliştirici iş birlikleri de geliştirilmeli. Spor arenasında gelişmelere bakmak lazım, takımlar hem birbirini yenmek istiyor ama birbirlerine de muhtaç.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Seneler önce sayın secbul bir fizibilite yapmıştı ama o zamanlar pek mantıklı değildi (mum alıp kötü durumlara hazırlık yaptığımız zamanlardı)
Şimdi panel ve muhtemelen bir süre sonra depolama tarafı da bireysel kullanım için bile makul hale gelecekler. Geçen hatta ben de düşündüm müstakil ev için makul olabilir diye (ki panellerde m2 başına verimlilik oldukça artmış durumda) ama bu sübvansiyon oranları varken cazibesi biraz sönük kalıyor olabilir.
Ama kamp için katlanabilir bir güneş paneli (90W) ve bir de gece için mobil batarya (300W) edindim fakat henüz tecrübe etme şansım olmadı.
Yer İmleri