Sayfa 611/997 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Burda yeterince dolar reklamı yapıldı, herkes ne düşünüyor yeterince anlamıştır artık. Fazlasına (nasıl da bildimcilik 'e) gerek yok. Dolar veya TL faizi bilgilerini yazın; başlığın amacı bu.
    Hocam merhaba,

Bu başlığın "TL Mevduat Faizleri" olarak değiştirilmesini ve "Yabancı Para Mevduat Faizleri" diye yeni bir başlık oluşturulmasını öneriyorum. Çünkü bu iki troll dolarcı arkadaş sürekli burada saçma sapan yazılar yazıyor. "Kardeşim burası mevduat faizi başlığı, niye sürekli dolardan bahsediyorsun" deyince de, "iyi ya ben de dolar faizi ile ilgili paylaşım yapıyorum/takip ediyorum" bahanesi altına sığınıyorlar.

Bahsettiğim öneri dikkate alınırsa böylelikle bu arkadaşlar kendi başlıklarında birbirlerini pohpohlar, bizim de kafamız rahat eder, burada yalnızca TL faizleri paylaşmış oluruz.

Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    4.12.2017: cumhuriyet tarihinin günlük likidite açığı rekoru kırıldı.Tam tamına 142.6 milyar TL. Tcmb bu açığı bir günlüğüne %12.25 faiz ile GLP kanalından kapattı.
    Cuma günü bu rakam daha yüksekti .. @rxpu (cafede de yazdım)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bankalarca Açılan Kredilere Uygulanan Ağırlıklı Ortalama Faiz Oranları

2016-12 / 2017-11

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Cuma günü bu rakam daha yüksekti .. @rxpu
    Evet şimdi gördüm ancak dikkat çekmek istediğim nokta şu ki gerek cuma gerekse bugünkü artış ciddi boyutta,belki şimdiye kadarki en büyük sıçrama bir gün içinde 25-30 milyar TL zıplamış, Ya çok büyük bir kredi ödenmedi ya da kritik bir sendikasyonda gecikme var. Bunu iyi irdelemek lazım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    garanti bankası 13.85'ten 14.25 yapmış bugün.
    Sitesinden bir şey anlamadım. Hangi miktar ve vade için siz anladınız mı?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Ben şahsen faiz artışı beklemiyorum.........Bilmediğimiz nedenlerle bir ihtimal 0.25-0.50 puanlık bir artış GLP de olabilir..........Bu da mevduatı 15 lere atar , böylece sıfır reel faiz le birilerini fonlamaya devam ederiz.........GLP de de takip eden arkadaşların altını çizdiği gibi rakam her geçen gün artmaktadır..........MB bu fonlama da sınır koyacak mı yoksa bu iş sonsuz miktara kadar mı devam edecek !!!!

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben şahsen faiz artışı beklemiyorum.........Bilmediğimiz nedenlerle bir ihtimal 0.25-0.50 puanlık bir artış GLP de olabilir..........Bu da mevduatı 15 lere atar , böylece sıfır reel faiz le birilerini fonlamaya devam ederiz.........GLP de de takip eden arkadaşların altını çizdiği gibi rakam her geçen gün artmaktadır..........MB bu fonlama da sınır koyacak mı yoksa bu iş sonsuz miktara kadar mı devam edecek !!!!
    faiz artışı beklemiyorsanız 14 aralık saat 13 gibi usd alıp.. saat 14:15'te satarak aksiyon alabilirsiniz...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    GLP mekanizmasına tcmb kanuni olarak sınır koyamıyor, zira bu kanal bankaların son kurtarılma kanalı, bu kanal da çalışmazsa banka temerrüde düşüyor. GLP'yi teknik olarak sınırlayacak tek şey bankaların GLP'den para alabilmek için göstermeleri zorunlu olan teminatlar (genelde hazine tahvil ve bonoları).
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 611/997 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •