Burası böyle bir yer, iki üç çakalın tekelinde olan yerde teknik çalışmaz.
Pala yakalarsa meletmeden bırakmaz
Az melemedik![]()
Burası böyle bir yer, iki üç çakalın tekelinde olan yerde teknik çalışmaz.
Pala yakalarsa meletmeden bırakmaz
Az melemedik![]()
Hamdım Piştim Yandım
yukarıda soru sorduk insan cevaplar kınıyorum esefsu ile !!
1-bir soru daha takasta satılan lot yok ama birden bir aracı 3 milyon lot almis görünüyor bu halka açık olmayan kısımdan mi çevrilmiş oluyor
2-borsada işlem gören tipe dönüşüm tam manasıyla nedir
Taşınan Açıklara devam edilmiş, Gün içi gerçekleşen açıklar da büyük artışlar var, bunların büyük bir kısmı gün içinde kapanıyor, Benim bu paylaştığım açıklar da kapanmayıp bugüne taşınanlar, Fiyat yükseldikçe açık artar, açık arttıkça da fiyat yükselir döngüsü devam ediyor, THYAO EREGL AKBNK GARAN HALKB İSCTR YKBNK PETKM SAHOL SİSE de taşınmalar olmuş,
![]()
*Fed/Mester: Ekonomi resesyona girse dahi enflasyonu düşürmek zorundayız
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
hele bi aylık kapanış mumunu görelim, ona göre bakarız 15 dakkalık chart üzerine teknik ihtimalleri
şaka şaka.. ekim vadenin ortlama maliyeti 3600-3620 gibi bi ortalamada 3570- 3670 gibi aralık, en yüksek açık poz artışı 24-25-26 aug günleri bu günlerde dönen maliyetler bunlar
burası pivot bölge, bunun altında kalmaya başlarsa, aşağı eğilim baskın senaryo olur, üstüne yürürse 3700 üstü kalmaya başlarsa yukarı yönde momentum oluşur, bunu izliyor olacaz.. ama yeni vade ilk günün günahı olmaz, yani yarınki trade feyk olarak kalabilir, cuma kapanışa doğru aylık mumları tekrar değerlendirmek lazım![]()
Yer İmleri