Sayfa 612/777 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ulkedeki bu amerikan hayranligi midemi bulandiriyor
    What is this..

Şimdi nereden çıktı bu..buraları baz alıyorsanız yazanların yaşları ileri buralarda..Amerikan hayranı olmak için ergen değiller yani..yanlış veya doğru denebilir ama yazılan çizilenler genelde gerçek konular..gerçekler sizi hayal kırıklığına uğrattıysa bilemem..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    What is this..

Şimdi nereden çıktı bu..buraları baz alıyorsanız yazanların yaşları ileri buralarda..Amerikan hayranı olmak için ergen değiller yani..yanlış veya doğru denebilir ama yazılan çizilenler genelde gerçek konular..gerçekler sizi hayal kırıklığına uğrattıysa bilemem..
    Burada yazanlari kastetmedim

Mckinsey nin danisman olarak secilmesi uzerine yazdim onu

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Sevgili enki, bir çok kere yazdım aslında, ben hiç haberlere bakmıyorum. Varsa yoksa grafik. Teknik önceden söyler haberler sonradan gelir, benim piyasaya bakışım bu yönde. Bazı haberler savrulmalara yol açması nedeniyle önem arz ediyor. O sıralarda trade e dikkat etmek açısından.
    Trade de bu bağlamda gayet iyi gidiyor. 6.66 dan sonra bir kaç al sat daha yaptım fiziki ve halen full tl deyim. Vioptan dolar al satları devam.cuma 1/10 alım önermiştim bizim arkadaşlara...
    Düzeltmenin tamamlandığına pek inanamıyorum halen. Ekim ayı kilit olacak gibi.Buralardan yerine koysam bile faiz hariç %10 net dolarım artmış oluyor. Yapabilene daha güzel bir trade şekli olamaz Fiziki dolar trade i....
    Bana da dersen yardıma hazırım dostum
    Aslında haklısın hiç haberlere dalmadan TA ile iz sürmek mantıklı ama bana pek uymaz dostum..al-sat bana uygun bir şey değil..stresine, meşguliyetine değmez diye düşünüyorum..az olsun benim olsun kafam rahat olsun..benim düşünce bu..vakti zamanı gelince her zaman olduğu gibi riskin azalması nisbetinde TL mevduata geçerim diye düşünüyorum..ayrıca haber izlemek yazı okumak boş zamanlar açısından bende hobi oldu..pek kurtulamayacağım galiba bu işten..

Diğer taraftan hemen belirteyim geçen günlerde de yazdım..FED faiz arttırdı şakur şukur dolar artacak zannedenler var..oysa ki bu global ortamda dolar sıkılaştığı ölçüde geçmişte yenen haltlar bir anda ortaya çıkabilir, ortalığı sarabilir diye düşünüyorum..dolayısıyla hiç birimizin yetişemeyeceği anlar olabilir..üç beş aydırda bunların örneğini yaşamaktayız..selamlar..

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Burada yazanlari kastetmedim

Mckinsey nin danisman olarak secilmesi uzerine yazdim onu
    Mckinsey'in Amerikan hayranlığı ile ilgisi ne..örneğin bir alman şirketinin seçilmemesi mi..öyle düşünüyorsan para adamlarda, hadi daha ilerisi ipler adamlarda diyeyim..

5. Para puştta desenize

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by kaunnas Yazıyı Oku
    Para puştta desenize
    Walla öyle mi denir bilmiyorum..fakat eşşek olursan semer vuran çok olur derler..

7. Abdli finansörler taktı bizimkilerin peşine bu Mcleri. Gidin bakın bakalım röntgeni çekin enkaz ne kadar, gerçek durum ne diye. Londra kapıyı zaten kapattı. Memnun değilizki Almanya da borç arıyoruz. Birşey çıkmaz fazla da uzun sürmez bu iş. Advisorluk falan hikaye.

8. Yahu Mc Kinsey'in yaptigi isi yapacak Turk bir kurulus yok mudur da bunlara milyon dolarlar odeniyor....hem metelige kursun atiyoruz hem savuruyoruz dolarlari ..
    Hisse.net'deki yazarları toplayıp şirket kursan bu Mc bilmemneden daha iyi is yaparlar ....JonDowes, rxpu, enki, ve ismini sayamadigim diger saygideger bilgili arkadaslar bu isin altindan kalkarlar eminim....
    Ama yapacak bir sey yok......

Sayfa 612/777 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •