Sayfa 612/1002 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Hiç ama hiç kıpraşmadan beklemek gerekir. Dolar şu olur , bu olur , reel değeri şu kadar dipte falan , bana göre müneccimlik.
    Vade , seçime yaklaşıncaya kadar.
    Yönetim gitmeden dolar trendi belli.

Bir de son 2 PPK toplantılarında hep sürpriz oldu. Kimsenin öngöremediği kararlar alındı, tuhaf indirimler yapıldı. Rasyonel karar alma mantıkları kalmadı , ne yaptıklarını bilmiyorlar. Gene böyle bi sürpriz olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bence bu dolar 13.5-15 arası bir yerde denge bulacak ...Benim kişiseltahminim bu yönde...Teknik falan bakmaya da gerek yok...
    Oraya kadar tek deparda gidersek, kimse fiyatına bakmayı aklına getirmez..
    düzeltmesiz ,11,3-12 üsttü, farklı evrene gideriz

Yemende, Sinada, Trablusgrapta, Balkanlarda, Sarıkamışta, Galiçyada savaşmış insanları küçümseyenlerin, Allah belasını versin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    haklısınız sn econfin. siyasetin dolarla alakasını anlamış değilim. elmayla armutu karıştırıyor bunlar. ben de hiç tasvip etmiyorum.
    [emoji23][emoji23][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Günaydın arkadaşlar bugün erken kalktım 10 dakika erken 600 TL ilk balık sattım döviz bürosu açılınca 60 fular daha alacağım kelepir fiyattan

6. Eline bir tornavida alanın "tamirciyim" dedigi memlekette normaldir bu dolar hadisesi....
    Önden yüklemeli, arkadan ittirmeli şeyin şeysi...[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

7. faiz yılbaşından önce faiz tek haneye iner diye tahmin ediyorum yok inmez ise fular 15 i yıl sonu yakar Bu yurobond diye birşey var nedir bu? Hiç duyan oldu. U? Yada ne olduğunu bilen var mı? Dolar yukarı giderken yurobond u olan zarar mı ediyor ? nasıl çalışıyor ? Yada ne bileyim bit pire koin gibi birşey mi? ilk kez duydun bunu kafama yapıldı kaldı başka sorum yok bu arada Marketiçiyii bir ara döveceğim adam ayçiçek yağına durmadan artıyor ben haftada 1 litre tüketiliyorum en çok gideri bu bu oluşturyorr sabah akşam balık kızartıyorum un kullanmadığım için yağı bol koymam gerekiyor yoksa balık tavaya yapış ır bol yağda yapışma olmaz birde her kızartmads döküyorum yağı Yağa t ayda 120 TL ediyor Isınma odun soba aylık 60 TL ti buluyor bulmuyor 1 ton odun aldım kuru meşe odunu ton 1100 TLburda 4 sene önce 400 yitl idi tbunun tonu da uçmuş olabilir şu a fiyatı durumda ben 2 ay önce 1100 aldım 4 sene gidiyor. bu miktar 3 ay kış olur burda aralık başlar mart ın ilk ihaftası biter kaba hesap ya 50 TL ya. 60 TL ısınma giderim oluyor ayçiçek yğpına ödediğim paranın yarısı bu para r doğalgaz burda yok yoksa o çok ucuza gelirdi metre tüp fiyatı 20 kuruş diye duydum günde 10 metre tüp yaksan 1 TL ye günlük ısınırsın mis gibi burada yok malezeg odun sobası ile kış geçiriliyor

8. Beyler 6 Eylul de firmalaya baslamis bu o zamana kadar sut liman

Ne oldu 6 Eylul de cunku hatirlayamadim

Sayfa 612/1002 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •