Sayfa 613/774 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    bu cümlelerin hangisi yalan ORİYEN73
    Eklemeyi unutmuşsun..

O zaman cep telefonu da yoktu.. Şimdi var..

Mesela ben Erdal İnönü'nün başbakanlığı sırasında cep telefonu kullandığını görmedim..

Rahmetli'nin Whats App'ı da yoktu, twitter'ı da..

Sağolsun reyiz sayesinde artık twitter'ımız var.. Burhan KUZU ile Melik GÖKÇEK de (maaşallah) iyi kullanıyorlar twitter'ı..

NErdeeeen nereye... İnsanoğlu kuş misali, nerdeeen, nereye.....

KUŞ.. KUŞ.. KUŞ DİYORUM KUŞ.. ANLASANA..

2. Arkadaş istikrar istikrar deyip duruyorsunuz da
    1) son 15 yıldır aynı parti var iktidarda ve TR'nin en güçlü iktidari ama büyüme oranları ortalaması nedense cumhuriyet tarihi ortalamasından düşük! Demek ki aynı adamların yönetimde olması istikrar değilmiş.
    2) istikrar dediğiniz ve herşeyden önemli gördüğünüz şey birinin uzun süre iktidarda kalması ise neden seçim süresini 5 yıl yapıyorlar. Mesela 20 yıl yapsınlar? Gelen adam 20 sene yönetsin. Biz de seçim meçim uğraşmayalım...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. HAYIR HAYIR HAYIR
    HAYIR HAYIR HAYIR

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

4. Egemen Bağış'a apartman görevlisinden cevap: Bize evlerini emanet ediyorlar, size hırsız diyorlar

Ahmet Necdet Sezer’e hakaret etmek için diline apartman görevlilerini dolayan Egemen Bağış'a, apartman görevlisi bir kadından cevap geldi: Bizlere evlerini, apartmanlarını güvenerek teslim ediyorlar, sizeyse hırsız diyorlar!

http://haber.sol.org.tr/emek-sermaye...ar-size-hirsiz
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Evlilik kötü bi kurum, hem baba hem de anne çift başlılığa sebep oluyor. Referandumla anneliği ortadan kaldırıp mitoz bölünerek çoğalmalıyız
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Apartman toplantısında "çift başlılığı önlemeliyiz, yönetici başka, kapıcı başka şey söylüyor, olmaz,referandum yapalım ' dedim.
    Çöpleri yönetici toplayacak.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 613/774 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •