Sayfa 613/1001 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by karti Yazıyı Oku
    İş Yatırım vade bitimine 5 iş günü kala yakın vadede tam 24 bin long açmış, makasın terse dönmesinde etkili oldular bence, neye istinaden bu kadar poz açmışlar anlamadım.
    Bence herif İş Yatırım'a geçti. Sürekli İş Yatırım düşüşe oynayınca milletin de kafası karşıyordur. Orayı nötrleştirici işlem de yapıyor olabilirler.

Adnan Bali bakan olacaktı o da kaynadı gitti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Arkadaşım anlattı idi. 2 deniz feribotu mu diyorsunuz istanbulda başka bisi mi işte insanları taşıyan şey çarpışmışlar tabi bayağı ses cikmis o anda gemide bulunan tüm kadınlar bayılmış bir anda. Sanırım tehlike anında cocukları hayatta kalsın gelsin aslan beni yesin gibi bisi evrimsel olarak. Aklınızda olsun.
    Gençlere öğüt,
    Evlenilecek kıza sürekli çocukları çok severim, canımı alsınlar, her şey çocuklar için vs iyi baba rolü oynamak lazım. İçten içe yakışıklı, eğitimli, işi, parası vs var ama iyi bir baba olur mu diye bakıyorlar.

3. No country for old men in remake i çıkmış. No ekmek for short men diye.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bana uyanıkları denk geliyor olabilir.

Mesela bazılarına size bir şey danışacağım deyince, önce ne danışacaksın diye soruyor, bazıları tabi deyip yardımcı oluyor, bazıları duruma göre karar veriyor, işe yararsan yardımcı oluyor değilsen meşgulüm diyor.
    Bana da hep öküzler denk geliyor .

O kadar Nezaket yapıyoruz bir teşekkür etmeye tenezzül etmiyorlar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bana da hep öküzler denk geliyor .

O kadar Nezaket yapıyoruz bir teşekkür etmeye tenezzül etmiyorlar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Onu bilmem ama kadınlar öküz erkekleri de benimsiyorlar. Kemal Sunal bir filmde para verdiği herifleri sevdiği kızın evinin önünde dövmüştü kızı etkilemişti.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    GUBRF piyasa değeri PETKM i geçmiş 9,752 milyar olmuş, PETKM 8,743 milyar TL.

Satışları 4,616 milyar TL. Genelde piyasa değeri ciroyu geçince daha detaylı incelenmesi lazım sektörüne göre.

TKFEN'de de gübre üretimi var, o kadar da değerli değil.
    gubrenin arazisinde altın var 1,5 milyon ons, bir aracı kurum 750 milyon dolar biçti madene. Ben 2 katı olduğunu düşünüyorum potansiyelin.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gençlere öğüt,
    Evlenilecek kıza sürekli çocukları çok severim, canımı alsınlar, her şey çocuklar için vs iyi baba rolü oynamak lazım. İçten içe yakışıklı, eğitimli, işi, parası vs var ama iyi bir baba olur mu diye bakıyorlar.
    Rol yapmadan yasamak lazim bu hayati.

dow
    h4

Sayfa 613/1001 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •