Başladığımız yere geri döndük siyaset müdahale eder borsazedelere yoksa dolar ile uğraşamazlar dike dike borsaya müdahale ederler yarın olmaz başka gün mutlaka ederler yanlışlıkla içine etmeseler bari
Başladığımız yere geri döndük siyaset müdahale eder borsazedelere yoksa dolar ile uğraşamazlar dike dike borsaya müdahale ederler yarın olmaz başka gün mutlaka ederler yanlışlıkla içine etmeseler bari
Ayı ile oturmuş kocasını bekliyoruz inde salmıyor beni cilve yapıyor
Bugün bana kimse çakmak ile yanaşmasın..
Flammable
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Hahahhaahhah Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu ev satanlar da gelsin. Sahtik şahbaz oluruz
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son 1 ayda 300 bin yeni yatırımcı borsaya gelmiş. pala da hoş geldin partisini fazla geciktirmedi.
gelenlerin belki ancak 3 bini gerçek yatırımcı veya hatalarını anlayacak yatırımcı adayıdır. kalanı da iddaa, ganyan falan bırakıp gelmiştir
biraz daha dayak var gibi. haftalık grafik iyice bozuldu. yarın kapanışa bakacağız. pala haydarı bırakıp testereyle devam edecek.
mola yerinde çay cuvara neyim içip otobüsün ön camı yıkanırken izleyip mutlu olacaz artık![]()
audentes Fortuna iuvat
teorik fiyat 501.000
ender durumlardan biri..pala extra şortçulara 15.000 hediye etti.. hesabı,kitabı yok!
SASA ve HEKTS 3 taban yer gibi..
3 milyon yatırımcıyız.Kim ne yapabilir ki?
Az önce canlı sohbete girdim.Yabancı geçen hafta 120 mil. dolar almış diyor..
Yer İmleri