Sayfa 614/615 İlkİlk ... 114514564604612613614615 SonSon
Arama sonucu : 4915 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Türkiye para bulmaya çalışırken, geçen ay 7.5 mly dolar yabancı ülkelerde doğrudan yatırıma gitmiş , burada kazanılan para da dışarı aktarılıyor maalesef burada da para bulmaya çalışan bir ekenomi yönetimi var.

Işte hukuk bu işe yarıyor yani güven in artmasına .

,........

Eyyy yônetim , G.amed in çift nickle dolaştığını düşünüyorum, bu konu dikkatle araştırılmalı eğer çift nicki varsa , tiz elden bir tane nicki kökünden kesilmelidir.
    Son düzenleme : Desidero74; Bugün saat: 11:52.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Türkiye para bulmaya çalışırken, geçen ay 7.5 mly dolar yabancı ülkelerde doğrudan yatırıma gitmiş , burada kazanılan para da dışarı aktarılıyor maalesef burada da para bulmaya çalışan bir ekenomi yönetimi var.

Işte hukuk bu işe yarıyor yani güven in artmasına .

,........

Eyyy yônetim , G.amed in çift nickle dolaştığını düşünüyorum, bu konu dikkatle araştırılmalı eğer çift nicki varsa , tiz elden bir tane nicki kökünden kesilmelidir.
    cift nick in bana ne yarari olacakmis?

Benim bir tane nick im var.

Her dogru duzgun yazani ben zannediyorsun

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Su faturası ileri yaşta erkekler için bir göstergedir. Çok düşük fatura gelenler uykuda tatilde olanlar. Orta derecede fatura ödeyenler aylık 6-7 ortalaması olanlar. Yüksek fatura ödeyenler günlük yada günaşırı ortalamayı yakalayanlar oluyor. Benim bacanağa 88 TL gelmiş sadece mutfakta kullanıyor duşu da işyerinde alıyor anladım. Yemekten sonra ellerini muhtemelen kuma sürtüyor gibi. Senin kinde musluk açık kalmış abi. Musluklarını kontrol et boşa şu gidiyor.
    Yeni evli ciftlerin de su tuketimi cok oluyor

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

Ustadim,
    Gamet den bahsediyor.
    [emoji3]

5. Kiralik tetikci fiyatları baya yükselmiş

https://www.milliyet.com.tr/gundem/m...pazari-7374341

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

Gamed , Sen Miami de yaşadığın için İngilizce bilirsin , yukarıdaki yazı bir " if clause" yani kürkü kaptırırsan geçerli.

Ayrıca senin Kechioren den Florida sahillerine hatta Mexico city de neden uzanman gerekir sana ne yararı oluyor onu da benim bilmediğim gibi bunu da bilemem

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ustadim,
    Gamet den bahsediyor.
    [emoji3]
    Artık bu işin adını koyalım kendisi de benimsediği için sayın yönetimimiz nickini bisikletçi den gamede çeviriversin

8. [QUOTE=Uğur taylan;7034035]Ne güzel sırtını devlete yaslamış bundan iyi zenginlikmi olur şurda bir iki aya artışla 18000 bulur maaş hadi doğalgaz su elektrik parasıda çıktı beleşe yaşamak buna denir[/QUOTE
    Bir an ben de sizi yandaş sanmistim.meger esprinin dibine vuran bir forumdasmissiniz.daha önce ciddiye alıp sizin bir ya zi ni za cevap yazmıştım.demek ki fena düşmüşüm,herneyse bu tarz zekice ironiler beni hep çok güldürmü s tur.espri yi takdir etmemek mümkün değil.

Sayfa 614/615 İlkİlk ... 114514564604612613614615 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •