-
Alanya Gençlerbirliği ne yenildi önde baskı ile dağıldı resmen.çarşamba Göztepe deplasmanında çok zor bir maça çıkacaklar Göztepe son 6 maçtır kaybetmiyor.Alanya puan ve puanlar kaybetmesi onu da geçtim çok zorlanıp yıpranması kartlar sakatlar oluşması kaçınılmaz .bence Alanya’yı futbolcu özelliklerini çok iyi bilen bir Sergen Yalçın zorlanmadan çıkar Alanya dan..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Son dakikalarda artı kapaması güzel oldu hala yukarıyı hedefledigi kesin ama alanya maç sonucu bizi 4.90 üzerine atacaktır
-
-
-

üç aylık takas
-
Haftalık 4.35 üzeri kapatabilecek mi ?
-
Şu detaya vurgu yapan hiç fark etmedim ancak spor hisselerinin temel motivasyonıu aşı olacak arkadaş kış günü tatile gidebilen olsun olmasın aşı yaptıran herkes maç izlemeye stadyuma gidecek ben ilk maçı iple çekiyorum sanıyorum ocağın 3. Haftası bu olur üzerine genel kurul var ordan da olumlu etkileyecek birşeyler çıkarsa şampiyonluk süreci var şampiyonluk durumunda bjk çift haneyi rahat görür ama adımlar bunlar genel kurul aşı şampiyonluk bütün sportiflerde bu sinerji olacak bakalım nasipte ne varsa bol kazançlar ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ
-
hissede değilim ama uzunda çanak var..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri