Sayfa 615/1019 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Viop XLV

1. Hekts kurtarıcı kap atmış . Yetecek mi bakalım.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    3 milyon yatırımcıyız.Kim ne yapabilir ki?

Az önce canlı sohbete girdim.Yabancı geçen hafta 120 mil. dolar almış diyor..
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hekts kurtarıcı kap atmış . Yetecek mi bakalım.

Oyak sattığı malı bu gün almış mı?

yoksa buralardan geri alım mı açıklamış?

3. Şirketimiz faaliyetlerine olumlu katkı sağlayacağı düşünülen yurtdışı yatırım planlamamız kapsamında;

Türkiye ile Özbekistan arasındaki karşılıklı yarara dayalı ekonomik ilişkileri güçlendirmek, Özbekistan pazarının yanı sıra diğer Türki Cumhuriyetleri'ne de yakın olmak, dolayısıyla ihracat odaklı büyümeye destek vermek amacıyla, bitki koruma ve bitki besleme alanında faaliyet göstermesi için Özbekistan /Taşkent'te hisselerinin %100'ünün sahibi HEKTAŞ Ticaret T.A.Ş. olacak şekilde, "HEKTAS ASIA LLC" unvanlı şirketin kurulmasına karar verilmiştir.

Yapılacak yatırım sonucunda Özbekistan tesisimizle birlikte mevcut bitki koruma kapasitemizin %47, bitki besleme (Organomineral gübre) kapasitemizin %152, toplam kapasitemizin ise %111 oranında artıracağı öngörülmektedir.

Kurulacak yeni şirketin ciro ve karlılığa da önemli ölçüde katkı sağlayacağı düşünülmekted

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Oyak sattığı malı bu gün almış mı?

yoksa buralardan geri alım mı açıklamış?

4. 3 milyon yeni borsacı demek o kadar oy. Bunları eserzen o kadar muhalefet kazanır. Onun için tekrardan yukarı sürecekler diye düşünüyorum. Ha aksi takdirde siyaset kaybeder. Ya öncesinde tedbir alacaklardı müsade edilmeyecekti. Tekrardan bir kurtarma operasyonu yapılması ihtimal. Sasa hektas dip olmaya devam ederse BIST bir süre sonra takmaz ama ne zaman

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    ÇAY YOLUNDA ev aldım. Bir süre flat .
    Vayyy...hahaha.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    son 1 ayda 300 bin yeni yatırımcı borsaya gelmiş. pala da hoş geldin partisini fazla geciktirmedi.

gelenlerin belki ancak 3 bini gerçek yatırımcı veya hatalarını anlayacak yatırımcı adayıdır. kalanı da iddaa, ganyan falan bırakıp gelmiştir

biraz daha dayak var gibi. haftalık grafik iyice bozuldu. yarın kapanışa bakacağız. pala haydarı bırakıp testereyle devam edecek.

mola yerinde çay cuvara neyim içip otobüsün ön camı yıkanırken izleyip mutlu olacaz artık
    Sn el turco gelenlerin çoğunu bilmem 3000 i gerçek yatırımcı mıdır onu bilmem.

ama bildiğim bir tek şey var. salı günü bana mrb diyip elimi sıkan grup artık bana emanetdir.
    benimle tanıştıklarına pişman mı olurlar yoksa sen şimdiye kadar nerdeydin mi derler bilemem.
    dertsiz başıma dert almış olabilirim
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sn el turco gelenlerin çoğunu bilmem 3000 i gerçek yatırımcı mıdır onu bilmem.

ama bildiğim bir tek şey var. salı günü bana mrb diyip elimi sıkan grup artık bana emanetdir.
    benimle tanıştıklarına pişman mı olurlar yoksa sen şimdiye kadar nerdeydin mi derler bilemem.
    dertsiz başıma dert almış olabilirim
    abi o grup kimdir bilemem. belki yazmışsındır ben kaçırmışımdır. artık eskisi kadar forum takip etmiyorum. çok fazla yazı var. faaliyet raporu okuyorum. bir de başka bir sınav var. ona hazırlanıyorum.

tabii tecrübe başka bir şey. eminim senle tanıştıklarına memnun olurlar. arada tabii sıkıntılı zamanlar olur.

eskiler boşuna dememiş "dayak cennetten çıkmadır"
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    İlk durak tamam. Şimdi heyecan yapanları dökme zamanı. Bence.
    Bak bu da geliyor aşağı. (Eur/usd)

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 615/1019 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •