Sayfa 616/1002 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Bugun FFH talep etmedim ama KT nin diger iki fonunu aldim..
    Belki bunu da alabilirim...

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    KT Portföy Çoklu Varlık Katılım Fonu incelenebilir ,diğer ikisi tırt
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bugun FFH talep etmedim ama KT nin diger iki fonunu aldim..
    Belki bunu da alabilirim...
    sn.limoni ,işin gücün fon mu , başka bir dalda oynamıyor musun

3. EIC günlerdir saçma sapan eksi yazıyordu, baya bir sinirimiz bozmuştu kiiiii bugün arayı kapatmış, %+1,5 ile kapatmış haftayı. (pazartesi yansıyacak olan fiyat yani)

Çok hisse de taşımıyor nasıl oldu bu volatilite anlamadım valla.

4.  Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    Hiç almadım ama tefas uygulamasında favori fonlarım arasında her gün görüyorum getirisini. Bugün de dikkatimi yine çekti, gerçekten aktif yönetilen bir değişken fon. Bizim meşhur nnf mac tkf tcd nrc içinde 6 aylıkta getiride ilk 2ye giriyor, tek sıkıntısı getiriden %10 kesintisi var. 6 ay getirisi %105 ama satarsanız size kar %90 gibi kalacaktır. Bu yüzden MAC açık ara getiride lider 6 aylıkta ancak böyle bir günde ZDZ büyük başarı elde etti. korkmadan alınabilir 1 yıl bekleyecekseniz.
    Merhaba. ZDZ takibimde olan başarılı bir fon. Artırarak alıyorum borsanın yüzde 3 üstünde sert düştüğü gün 1.78 artı yazan 3 aylıkta yüzde 70 üstü iyi yinetilen bir fon. Ama yüzde 10 stopaj olduğunu bilmiyordum. yüzde 60 hisse senedi geri kalanda yabancı hisse v.s yok . Bu stopaj neden var? paylaşırsanız memnun olurum. Bereketli bir ay dileğiyle.

5.  Alıntı Originally Posted by Makyevelli Yazıyı Oku
    Merhaba. ZDZ takibimde olan başarılı bir fon. Artırarak alıyorum borsanın yüzde 3 üstünde sert düştüğü gün 1.78 artı yazan 3 aylıkta yüzde 70 üstü iyi yinetilen bir fon. Ama yüzde 10 stopaj olduğunu bilmiyordum. yüzde 60 hisse senedi geri kalanda yabancı hisse v.s yok . Bu stopaj neden var? paylaşırsanız memnun olurum. Bereketli bir ay dileğiyle.
    Çünkü değişken fon.
    Değişkenlerin hepsinde kardan %10 vergi var.

O yüzden hisse yoğunlara göre getirisi ciddi oranda azalıyor.
    %10 yüzünden zdz almaya elim varmıyor.
    Az daha risk alıp hisse yoğun almak daha iyi..

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Çünkü değişken fon.
    Değişkenlerin hepsinde kardan %10 vergi var.

O yüzden hisse yoğunlara göre getirisi ciddi oranda azalıyor.
    %10 yüzünden zdz almaya elim varmıyor.
    Az daha risk alıp hisse yoğun almak daha iyi..
    Teşekkürler bilgi için , bol bereketli bir ay dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    EIC günlerdir saçma sapan eksi yazıyordu, baya bir sinirimiz bozmuştu kiiiii bugün arayı kapatmış, %+1,5 ile kapatmış haftayı. (pazartesi yansıyacak olan fiyat yani)

Çok hisse de taşımıyor nasıl oldu bu volatilite anlamadım valla.
    %8 ile %10 arasi arase hisesi taşıyor. Bugün tavan kapattığı için getiri güzel oldu. Tek bir hisseye bu kadar ağırlık vermesi hoş değil.

8.  Alıntı Originally Posted by Makyevelli Yazıyı Oku
    İlkesel olarak stopaj olan fonlardan almıyorudum.O nedenle agresif değişken olaral HSA/TGA alıyorum.Bunlar minumum %51 hisse tutma sözünden dolayı 1 yıl üstü tutanlara stopaj yok.Ama geçen gün ZDZ ve GZN için bu prensibimi bozdum.Tam düşüşte giriş yaptım ama ZDZ arttı, bugün yine artmış.Sihirbaz mı yönetiyor anlamadım.Nazar değmesin, çok iyi gidiyor.

Sayfa 616/1002 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •