Sayfa 616/736 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by waryemez Yazıyı Oku
    kısmet diyerek girdim/taşıdım yuji gibi ben de, ancak TaşımaMaliyeti çıktığı anda yolcudur kendileri...
    Taşıma maliyeti faiz. Fon ise faizin bir tık üstü getiri vaad ediyor. Taşıma maliyetiniz çıkmayabilir...Hisse yoğun olsaydı, döviz cinsi taşıma maliyetinin çıkma ihtimali vardı.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

2. Aftnin fiyatlaması nasıl oluyor? Nasdaq son 2 iş günü %1 üzeri değer kazandı ama aft
    -%0,03 getirmiş.. Kurda pek Bi hareket yok üstelik

3.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Aftnin fiyatlaması nasıl oluyor? Nasdaq son 2 iş günü %1 üzeri değer kazandı ama aft
    -%0,03 getirmiş.. Kurda pek Bi hareket yok üstelik
    Portföye bakmak lazım. Betası düşük hisse vardır portföyünde. Zaten AFT portföyünü pek değiştirmez.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Portföye bakmak lazım. Betası düşük hisse vardır portföyünde. Zaten AFT portföyünü pek değiştirmez.
    Neredeyse eşit oranda 20 nasdaq hissesi var

5. Kuveyt Türk Portföy Kar Payı Ödeyen Katılım Hisse Senedi Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon) #KPA 9 Eylül’de Yatırıma Açılıyor!

•⁠ ⁠3 Ayda Bir Kar Payı Ödemesi
    •⁠ ⁠BİST Katılım Temettü Endeksine*Yatırım
    •⁠ ⁠⁠Yerli ve Yabancı Hisse Senetlerine Yatırım İmkanı
    •⁠ ⁠⁠%0 Stopaj Avantajı
    https://x.com/kuveytturkpys/status/1...PO-X9tpnw&s=19

6. Bu tür fonlara yatırım yapmak mantıklı mı? Ben deneme amaçlı KPL ve KZL ile fon tecrübesi edindim. Birinden karla diğerinden zararla işlemlerimi kapattım. Temettü veren fonlar için ne beklemeliyiz?

Alıntı Originally Posted by SNOOPY Yazıyı Oku
    Kuveyt Türk Portföy Kar Payı Ödeyen Katılım Hisse Senedi Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon) #KPA 9 Eylül’de Yatırıma Açılıyor!

•â* â*3 Ayda Bir Kar Payı Ödemesi
    •â* â*BİST Katılım Temettü Endeksine*Yatırım
    •â* â*â*Yerli ve Yabancı Hisse Senetlerine Yatırım İmkanı
    •â* â*â*%0 Stopaj Avantajı
    https://x.com/kuveytturkpys/status/1...PO-X9tpnw&s=19
    Sıradan bir insan

7.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Bu tür fonlara yatırım yapmak mantıklı mı? Ben deneme amaçlı KPL ve KZL ile fon tecrübesi edindim. Birinden karla diğerinden zararla işlemlerimi kapattım. Temettü veren fonlar için ne beklemeliyiz?
    Uzun vadeli 3 yıl gibi tutunuz bu fonları. Yoksa verim alamazsınız.

8. Arkadaşlar selam. 5 eylül perşembe günü gelen 33.400 liralık bir para boşta kalmasın diye VK6 ppf'si aldım. o günden bugüne 0.69 getirisi oldu. yani 33.630 lira oldu.

Bugün aynı miktarda borç ödemesi yapmak için satış yaptım ve 112 lira stopaj kesildiğini gördüm. kar/zarar durumu da 1495 lira gözüküyor.

https://hizliresim.com/54eauby

Banka bu fondaki tüm param üzerinden kesinti yapıyor desem daha yüksek kesinti olması lazım. Olayı anlayabilen var mı? Para 5 gün boşta durmasın dedim elimdekini de kaptıracağım neredeyse.

Sayfa 616/736 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •