Sayfa 617/1001 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Tabi banklaların mevduat oranı ne olacak belli değil ama görünen köyde kılavuz istemiyor. Bu saatten sonra Dolar yada Euro uygun fiyattan alıp beklemek zarar getirmez gözüküyor. Aylık harcayacağım paranın dışında 5 kuruş Tl de tutmam buyursun kim Tl de kalmak istiyorsa kalsın onada bol kazançlar dilerim.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Şimdi MB nın faiz kararının altında keramet arayanlar çıkacaktır.

Sanki bilinçle alınmış bir karar gibi...

Bana göe bizim gerçeklerimiz çalıştı.

O kadar.
    Valla düne kadar böyle bir karar benim düşüncem arasındaydı ama sonra okuduğum yorumlardan etkilendim üst sınırı 15 alt sınırıda 10 gibi belirleyeceğini düşündüm hatta mötüm ! yese Dolarlarımı dışarı çıkarmayı satıp tekrar alttan alıp sonra yine güvenceye almayı bile düşündüm. Allahtan yapmadım ve artık bu saatten sonra da kıpraşmam çünkü benim düşünceme göre gidilen yol belli ve eni sonu bu olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tabi banklaların mevduat oranı ne olacak belli değil ama görünen köyde kılavuz istemiyor. Bu saatten sonra Dolar yada Euro uygun fiyattan alıp beklemek zarar getirmez gözüküyor. Aylık harcayacağım paranın dışında 5 kuruş Tl de tutmam buyursun kim Tl de kalmak istiyorsa kalsın onada bol kazançlar dilerim.
    umutabi ben 1 yıldır hiç TL tutmuyorum,şimdi Tl gelirse direkt olarak coinlere yönlendiriyorum.kesinlikle TL den daha güvenlidir. bu tl nin gittiği yolun ne olduğu belli.

Dolar şimdilik çok kısıtlı tepki yapmış gibi görünüyor umarım terste yakalananlar aşağı doğru baskı yaparlarda bende elde kalan son Tl leri Dolara dönerim. Yoksa sattığım betonun parası yarın öbür gün araba tekerleği almama bile yetmeyecek .

5.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    gezegenlerin konumu ekim ayına çok benzer döngüyü işaret ediyor 9 aralık ile 24 aralık bulanık döngü ve akrep ayın karanlık yüzünü 0 derece ile kesiyor şu an içerisine girdik bu döngü tutarsa çok sert yukarı yaparız 4,10 (9-24 arası)
    ben gezegenlerde gördüğümü yazıyorum
    yorum yok

6. politika faizi önemli gerisi teferruat dikkate almaya değmez merkez faizi sabit tuttu arttırmadı

7. doların daha esaslı ataklarında kullanılmak üzere pay bırakılmış olabilir. ( siyasi baskının yanında )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Şimdi bu kararın üzerine tüy dikecek durum, tatsız bir siyasi ya da ekonomik gelişme ya da haber olacaktır.

Alt yapı hazır...

Sayfa 617/1001 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •