Sayfa 617/1001 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    net aktif değerin matriks kodu : ZGOLDI ... matrak mobilden 15 daküka geçükmelü görebülürsünüz...
    15 dakika çok geç.Köprünün altından çok su akar ozamana
    Anlık yayınlaması lazım
    GLDTR anlık yayınlıyor sitesinde.

2.  Alıntı Originally Posted by ozmania Yazıyı Oku
    Hocam mps ye nerden bakıyorsunuz?
    Ziraat yatırım hesabiniz varsa, ve elinizde bu fondan varsa, iş günlerinde 18:30 dan sonra güncel fiyat görülebiliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    15 dakika çok geç.Köprünün altından çok su akar ozamana
    Anlık yayınlaması lazım
    GLDTR anlık yayınlıyor sitesinde.
    o zaman matraktan mobile anlık yüzeysel derinliksiz ekran alırsınız ... 12 aylık alınca yarı fiyata yakın ucuza geliyor 1 aylık almaktan...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sn. Blueberry,
    AFT ve YAY fonları aktif olarak yönetiliyor mu, yani fon yöneticisi "X hissesi çok yükseldi, bunu azaltıp Y hissesinin ağırlığını artırayım" gibi ; yoksa bir endeksi mi takip ediyor. Bunu biliyor musunuz?
    Hocam portföy dağılım raporuna göre hisse ağırlıkları arasında aşırı bir fark yok. Endeksi mi takip ediyor derseniz kıstas olarak "n a s d a q technology endeksi" var ve bildiğim kadarıyla bu endeks içindeki hisselere yatırım yapılmış ama hisse ağırlıkları eşit değil. Ayrıca dolardan da etkilendiği için birebir endeks getirisi gözükmüyor. Ben Akbank yatırım ile görüşmedim bu konuyu ama isterseniz telefon numaraları kap sayfasında var. Çok aşırı detaylı bilmiyorum. Bir önceki portföy dağılım raporuna bakarsak bazı ufak değişiklikler yapılmış. Eğer ciddi miktarda yatırım yapacaksanız n a s d a q etf'lerine bir bakın derim. Burda AFT, YAY, AFA dışında çok da seçeneğimiz yok.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    o zaman matraktan mobile anlık yüzeysel derinliksiz ekran alırsınız ... 12 aylık alınca yarı fiyata yakın ucuza geliyor 1 aylık almaktan...
    derinliksiz alınca alış-satış kademeleri gözüküyor mu hocam?

Tpl se bende var , bond faizleri bu asamadan sonra dusermi muamma , tahmin tabiki bemimkisi

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sn. Blueberry,
    AFT ve YAY fonları aktif olarak yönetiliyor mu, yani fon yöneticisi "X hissesi çok yükseldi, bunu azaltıp Y hissesinin ağırlığını artırayım" gibi ; yoksa bir endeksi mi takip ediyor. Bunu biliyor musunuz?
    Ben 2018 senesinde AFT ile ilgili Akportföy ile görüşmüştüm. Tamamen pasif yönetiliyor. Al-sat yokmuş. İçindeki hisseleri uzun vadeli olarak portföyde tutuyorlarmış.

Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Ziraat yatırım hesabiniz varsa, ve elinizde bu fondan varsa, iş günlerinde 18:30 dan sonra güncel fiyat görülebiliyor.
    Diğer fonlarıda görebiliyormusunuz sadece aldıklarınızi mi görebiliyorsunuz?

Sayfa 617/1001 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •