CDS'te neden teorik bir tavan olsun? Dolar bazında yılda %140 veren bir bonom varsa 10.000 değerine ulaşmış bir CDS'i almak benim cazip olabilir. Yılda %100 faizi CDS'e veririm gerisi cebimde kalır. Tabi teori evreninde olduğumuz için %140 faiz verip batmayan bir borçlu var.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saygılar.
cds tanımı gereği bir eurobondun aynı vadedeki abd tahvili getirisini verecek şekilde sigortalanmasıdır da ondan teorik bir üst limiti vardır. tabii sigortalayan kurum bunun üstüne bir de kendi fahiş kârını koyarsa bu durum teoriklikten çıkıp pratik bir dolandırıcılığa girer...
yatırım tavsiyesi değildir.
Neyse rahatsızlık verdim. Herkese dolarlarıyla mutluluklar diliyorum.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hazıran ayı sonunda elini tasın altına koyan Gnl müdürünün açıklama yaptığı bankadan yegenım adına 1.57 faizle 36 ay vade bayram kredısı çekip ING de gecelik faize yatırım yuzde 18 faizle...1 hafta sonrası 4.98 den 10 Bn dolar aldım kalan gecelikteydı...Kalanlada bugun 6.59 Dan dolar aldık....34 taksıdı kalan Kredı bedavaya geldı... Sımdı bu zararı kım cekecek.tabıkı banka...pozısyon zararı yazacak...kımse duygu somurusu yapmasın. alı almasa velı alacak...6 yıl once Almanyadan dunya ero getrmıstık sımdı aynı eroyu gerı toplayamıyoz...Kolu kestık anlaşılan....basta enerjı sırketlerı vs olmak üzere yabancılarda aynı ruh halınde olup TR den çıkmanın esıgındeler....Ytd
Bunları düşününce doların yükseldiği iyi oldu diyorum. Bu ucuz parayla şımardıkça şımardılar, meziyet bizde diyip geçmişi satıp, üstüne borçlanarak geleceği yiyenler, ülkenin kurucularına küfür edenler bunlar değil mi.
hadi bakalım ödeme zamanı, bir yıl değil beş yıl değil uzun yıllar ödenecek.. 3 aya atlatırız demekle olmuyor, 20 yıllık eurobond faizin olmuş %8.9
neden istanbulda odüğün bilen varmı biri rzeli biri dyarbakırlı ama sülalesi ankarada ikame ediyor
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri