Sayfa 618/770 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 6157 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Topbaş, 100.000 adet BIMAS hissesi almış cuma günü.
    Bugün satışlar devam etmezse, prim yapabilir..
    BİMAS BİST30 da en çok düşenler arasında! öyle fazla bir satış yok ama bu daha fazla düşmüş!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Güneysu abinin annesi vefat etmiş. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Allah Rahmet Eylesin, Başı sağolsun!

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    İsrail, Gazze'de yardım almak için toplanan Filistinlilere saldırdı............82 ölü................... bunlar görmezden geliniyor.............
    gazzedeki soykırımı başından beri sadece izledi dünya.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yine taşı gediğine koyma derdindesin ayhan gelir şimdi ateşi yaktın
    Ayhan başganım hızlı tradecilikten anlamıyo, heralde tohatlı dayucuğum ile araları çok eyi, geçen o ona bunak dedi o da ona hızlı tradeci diyo inanmıyo ekstre istiyor
    Vobcu adam dansöz gibi kıvırttırır, duruma göre kamufile olur, endekis düşerkende kazanır endekis yükselirken de kazanır.
    Ben flatım ama tohatlı dayucuğum bi tepki ihtimali görmüş, Bakacuug
    Olur mu olur, deptüredebilür yağni
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    spek bırakmıyor....birazdan LONG kontratları speğin kucağına verecem......
    evet spek inat ediyor gibi. ben bi 10 puana 10 kontrat şort denedim ama komisyona çalıştık
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayhan başganım hızlı tradecilikten anlamıyo, heralde tohatlı dayucuğum ile araları çok eyi, geçen o ona bunak dedi o da ona hızlı tradeci diyo inanmıyo ekstre istiyor
    Vobcu adam dansöz gibi kıvırttırır, duruma göre kamufile olur, endekis düşerkende kazanır endekis yükselirken de kazanır.
    Ben flatım ama tohatlı dayucuğum bi tepki ihtimali görmüş, Bakacuug
    Olur mu olur, deptüredebilür yağni
    Ekstreyi gösterirsen inanır. Bana niye atıyorsun uçuyorsun demiyor. Ben ekstreyi atıyorum. Bir ara bizim buranın eski abiler den benim attığım konusunda iddiaya girdi. Kaybedince bir sene engelli çocuğa maaşından 500 gönderdi. Macasi yiyen girer benimle iddiaya

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Güneysu abinin annesi vefat etmiş. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Allah rahmet eylesin annemize, geride kalanlara sabırlar versin...

ÖLÜM

Ciddiye alınacak tek olayıdır dünyanın
    Mal gençlik güzellik şan hep dalgasıdır hoppanın

8. s.a. nasılsınız? ben piyasadan uzaklaşınca hep aksiyon oluyor nedense , bu seferde savaş çıkmış bence ..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 618/770 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •