Sayfa 619/937 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 7496 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Sayın bankers ilk ben yazayım. 7200 TL
    Esprisine söylemiştim. Benim biraz daha düşük maliyetim, ben de oldukça eskiyim. Demek istediğim özetle şu, yapılan paylaşımlar hissesi olan bildiğimiz kişilerden geliyorsa altında kötü niyet aramayalım.

Whatsapp grubumuz var, çok detay bilgileri orada paylaşıyoruz.

2.  Alıntı Originally Posted by Gaffa Yazıyı Oku
    Bu bence akbankin kurucu geri toplamasindan ve ya garanti den cok daha zor ve cetin bir surec . Hissesi olanlar sansli . Bu foruma dahil olupta hissede olmayanlar bu is gerceklesirse ne kadar buyuk bir baligin kacacagino bilecek kadar olayin farkinda .. Birileri cumhuriyet tarihinin en buyuk olayina imza atacak hissesi olmayip olayi bilenlerde bir daha hicbir sekilde hayatlari boyunca onlerine gelmeyecek olan bir firsati kaciracaklar .. 200 -300 bin liranin cazibesine katilan maalesef kaybenden olacak
    İş Bankası’nın derin gücünü bilmeyenler bu işin neden uzadığı anlamakta zorlanabilirler. Bahsi geçen kurumun yargı dahil bürokrasi üzerindeki etkisi ve ilişkileri mevcut kamu bankalarından çok daha fazla.

3. Hisse alınır satılır malıyet te yuksek olabılır 1 sefer tarih verdin olmadı tamam kabulüm ama sen bunu israrla tarıh vermeye devam edersen burda kötü niyet vardır. Ondan Baska tarih veren yok 4 senedir ne amacla yazıyorsun burda kazanc varsa elbet biryerden cıkar kimsenin yanına kalmaz

4.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Esprisine söylemiştim. Benim biraz daha düşük maliyetim, ben de oldukça eskiyim. Demek istediğim özetle şu, yapılan paylaşımlar hissesi olan bildiğimiz kişilerden geliyorsa altında kötü niyet aramayalım.

Whatsapp grubumuz var, çok detay bilgileri orada paylaşıyoruz.
    sayın bankers degişen birsey yok o grup ta aynı form dan farksız ordan ayrılma nedenim de bu tarıh verme meselesi tarıh verende aynı kişi yapma etme dedikce insanları yanlıs yonlendırme yapıyor tabi orda da avukatları var ben haksızlıga tahammulüm yok dürüst ol az kazan ama bazılarında bu yok malesef

5.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    sayın bankers degişen birsey yok o grup ta aynı form dan farksız ordan ayrılma nedenim de bu tarıh verme meselesi tarıh verende aynı kişi yapma etme dedikce insanları yanlıs yonlendırme yapıyor tabi orda da avukatları var ben haksızlıga tahammulüm yok dürüst ol az kazan ama bazılarında bu yok malesef
    Hayırlısıyla en kısa sürede çözülür ve bu yazışmalar güzel birer hatıra olarak kalır inşallah.

6. Vatsap grubunda iyiniyetlii dürüst kişiler de var. Bilerek veya bilmeden savunanlarda var. O da bunlardan cesaret alarak yaptığından vazgecmiyor

7.  Alıntı Originally Posted by efe kuzey Yazıyı Oku
    bankersin hangi gruptan bahsettiğinden haberin yok efe kuzey.boş atıp dolu tutmaya çalışma.o gruptan dışarı bilgi sızmaz.az kaldı demek tarih vermek demek değildir.bana göre az üç ay sana göre bir hafta ona göre altı ay........... Az kaldı işte o kadar.

8.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    bankersin hangi gruptan bahsettiğinden haberin yok efe kuzey.boş atıp dolu tutmaya çalışma.o gruptan dışarı bilgi sızmaz.az kaldı demek tarih vermek demek değildir.bana göre az üç ay sana göre bir hafta ona göre altı ay........... Az kaldı işte o kadar.
    Yav he he senin ne karekterde oldugunu öğrendik yalan yazıp vebal almaya devam et 4 senedir hep aynı şeyi yapıp usanmadım

Kimsenşn sözüne inanmayın özellikle de şarlatan in sozune
    İşbank ve hükümet harici kimsenin bir bilgisi yok bunu ilk baştan beri yazıyorum şimdi ise acılan davalar dan gelen haberler önemli

Bunun harici tarih veren kişiler, şartlatanın ta kendisidir

Sayfa 619/937 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •