Sayfa 619/1001 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Ariston baba bizim kuşlar ne zaman uçuşa geçecek sağlam longladik bugünde kuşları.
    Bir de enkai bi tavan daha yapar mı acaba ben bı tavan daha bekliyorum da kendisinden.
    Tribal hocam burlardaydan senden de bi yorum bekliyorum.
    THY bende son 30 dakika long denedim karanlık odada spotu verip vadelisini 3-5 kademe alınca kapattım pozisyonları. Elimdeki vadeli endex shortlarini kapayinca hem yüklü turksel long hemde THY long olsun istemedim. Endex bozmasaydi turksel uzayacakti gibi geldi bana. Iş yatırımın endex longlari ilginçti bu vadede. Dowda saglam düşüş olmassa shortlarin biletini kesebilirler. Altın vuruş bı turlu olmadı. Bankaları tekrar dolsururlarsa altın vuruş olur. Turksel ttkom bim asels thy bankaların tekrar sicramasiyla altın vuruş için üstlerine düşen görevde hazırda bekliyorlar gibi geliyor bana. Şu 5 gün içinde Akdeniz'de olumsuz bir gelişme olmassa pala başladığı işi yarım bırakmaz.

2. Ziraat portföyün ZGOLDF'si de var. Yeni başladı. Yönetim ücreti GLDTRF' (%0,47) ye göre daha makul (%0,25).
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bankaları uyardılar, al dursun ihtiyacın olursa kullanırsın diye kredi veriliyormuş.

Bankalar da haklı ortada kredi verilebilecek olanların krediye ihtiyacı yok, diğerlerinde de risk primi belki alınacak faizden fazla.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Dow günlük kapanış göre
    yarın için kırnızı dow %51.
    Yarın kırnızı dow olursa,
    öteki gün de kırnızı olması %51
    Bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Ziraat portföyün ZGOLDF'si de var. Yeni başladı. Yönetim ücreti GLDTRF' (%0,47) ye göre daha makul (%0,25).
    Bu değerli bilgi için size teşekkür ederim. Bu ücret neye göre alınıyor. Ben mesela 10000 tl lik aldım 25 tl tek seferlik mi? Burasını anlamadım.

Bu arada foruma biraz düzey geldi. Yönetime teşekkür.

6. Devlet emlak alım satımında %2+%2 = %4 vergi kazanıyor, faizden de KKDF ve BSMV alıyor, kamu bankasından konut kredisinde belki kamu netde yine kazançlı çıkıyor, özel banka o kadar kazanamıyor.

Bu sermaye benzeri kredilere yüksek faiz veriliyor ana hissedar verdiği kredi ile temettüden fazla kazanıyor diye tahmin ediyorum.
    Bu işe de küçük hissedar açısından bir çeki düzen verilmesi gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Bu değerli bilgi için size teşekkür ederim. Bu ücret neye göre alınıyor. Ben mesela 10000 tl lik aldım 25 tl tek seferlik mi? Burasını anlamadım.

O fiyatların içinde oluyor. Sizden bişi kesmiyor.
    Lakin onlarda vergi olabilir. Bakmak lazım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku

evet tek sefer ama sanırım yılda tek sefer. ikinci yılda 25 lira daha kesebilirler sizden.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 619/1001 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •