Sayfa 619/764 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 6109 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ekstreyi gösterirsen inanır. Bana niye atıyorsun uçuyorsun demiyor. Ben ekstreyi atıyorum. Bir ara bizim buranın eski abiler den benim attığım konusunda iddiaya girdi. Kaybedince bir sene engelli çocuğa maaşından 500 gönderdi. Macasi yiyen girer benimle iddiaya
    tohatlı dayucuğum geçen aylarda 1 ekstre gösterdiydi. Hakeza sindoma abide geçenlerde 1 ekstre gösterdiydi, müthiş kâr yazdıklarında göynü olunca gösteriyorlar.
    Bikaç kere iste belki sanada gösterirler
    İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci olsun
    Hamdım Piştim Yandım

2. https://www.youtube.com/watch?v=bDh1x3hd6xQ

endekis sıkıcı teknik takılıyorum. teknik analize verdim kendimi.

60 metre deliyormuş yeri bunların attığı bombe.

ötekiler kaç metre aşşa yapdıydı acap binayı.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    altaylıda zamanında öyledi abi..

tam bilime sardı... doğruyu buldu derken.

kaydırdılar ayağını

neyse ülkeye dair zerre umut yok.. belli süreç geçmesi lazım illaki.( yarım nesil )

yarim neslin ulkeyi istediginiz tarzda duzeltecegine nasil kanaat getirdiniz?

sizin guvendiginiz nesil ve zumre cocuk yapmak yerine "Bali'de gunesi selamliyor" 37 yasina kadar evlenmiyor, cocuk yapmiyor, cocuk diye kopek bakiyor' kopegini pusette gezdiriyor.

Oz kuzenim 35 yasinda 5 yildir evli, hala pusette kopek gezdiriyor, kopegini gunduz bakimevine gonderiyor. Evladim cocuk dusunmuyor musunuz dedigimde, hazir degiliz, cok buyuk sorumluluk zartu zurt bahaneler.

bu nesil kafayi yedi ve 5 tane bu tarz kadindan 1 cocuk cikarsa kendimizi sansli sayalim. 50 sene sonra hangi gorus mu hakim olacak? Kim cocuk yapiyorsa onlarin gorusu

Alıntı Originally Posted by steve_harris Yazıyı Oku
    yarim neslin ulkeyi istediginiz tarzda duzeltecegine nasil kanaat getirdiniz?

sizin guvendiginiz nesil ve zumre cocuk yapmak yerine "Bali'de gunesi selamliyor" 37 yasina kadar evlenmiyor, cocuk yapmiyor, cocuk diye kopek bakiyor' kopegini pusette gezdiriyor.

Oz kuzenim 35 yasinda 5 yildir evli, hala pusette kopek gezdiriyor, kopegini gunduz bakimevine gonderiyor. Evladim cocuk dusunmuyor musunuz dedigimde, hazir degiliz, cok buyuk sorumluluk zartu zurt bahaneler.

bu nesil kafayi yedi ve 5 tane bu tarz kadindan 1 cocuk cikarsa kendimizi sansli sayalim. 50 sene sonra hangi gorus mu hakim olacak? Kim cocuk yapiyorsa onlarin gorusu
    sade kalabalık... boş kalabalık.. sayıca üstünlük kazanılsaydı.. hindistan dünyaya hükmeder olurdu

isteyen 15 çocuk yapar.. isteyen kedi köpüş bakar.

9 çocuk yapıyorsan bunlara kaliteli eğitim vereceksin.. yoksa sal sokağa.. balide güneşlenmek yerine balli çeker.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    tohatlı dayucuğum geçen aylarda 1 ekstre gösterdiydi. Hakeza sindoma abide geçenlerde 1 ekstre gösterdiydi, müthiş kâr yazdıklarında göynü olunca gösteriyorlar.
    Bikaç kere iste belki sanada gösterirler
    İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci olsun
    ......................

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yine taşı gediğine koyma derdindesin ayhan gelir şimdi ateşi yaktın
    king oynuyordum geçti
    çıkarsın ekstreyi görecem
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    23.05.2024

THYAO için hedef fiyatımızı daha önceki hisse başına 376,7 TL'den 485 TL'ye yükselttik. Hisse için AL tavsiyemizi koruyoruz.

iş yatırım.

bu saçmalıkları görünce geçen sene topuklamıştım borsa istanbuldan...

tavsiye tarihine bakın...
    3-5 ay önce 280-300 lerde iken bir çok kurum 380 ila 500 arasında hedef fiyat verdi kağıdı 300-340
    arasında herkese pazaraldılar
    sanırım şimdilerde toplamaya başlayacakalrdır
    hem gazze hem iran konuları bu kağıdın spekleri olan ak tayfaya yaradı
    3-5 ay önce 280-300 lerde iken bir çok kurum 380 ila 500 arasında hedef fiyat verdi kağıdı 300-340
    Son düzenleme : ayhan53; 23-06-2025 saat: 14:36.
    bir halt olacağı yok.

8. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    4d
    İsrail Kültür Bakanı Eliyahu:

“İran'daki muhalefeti ayağa kaldırmak için uğraşıyoruz ve şu anda da onlarla yakın temas halindeyiz.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 619/764 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •