Hamdım Piştim Yandım
https://www.youtube.com/watch?v=bDh1x3hd6xQ
endekis sıkıcı teknik takılıyorum. teknik analize verdim kendimi.
60 metre deliyormuş yeri bunların attığı bombe.
ötekiler kaç metre aşşa yapdıydı acap binayı.
yarim neslin ulkeyi istediginiz tarzda duzeltecegine nasil kanaat getirdiniz?
sizin guvendiginiz nesil ve zumre cocuk yapmak yerine "Bali'de gunesi selamliyor" 37 yasina kadar evlenmiyor, cocuk yapmiyor, cocuk diye kopek bakiyor' kopegini pusette gezdiriyor.
Oz kuzenim 35 yasinda 5 yildir evli, hala pusette kopek gezdiriyor, kopegini gunduz bakimevine gonderiyor. Evladim cocuk dusunmuyor musunuz dedigimde, hazir degiliz, cok buyuk sorumluluk zartu zurt bahaneler.
bu nesil kafayi yedi ve 5 tane bu tarz kadindan 1 cocuk cikarsa kendimizi sansli sayalim. 50 sene sonra hangi gorus mu hakim olacak? Kim cocuk yapiyorsa onlarin gorusu
3-5 ay önce 280-300 lerde iken bir çok kurum 380 ila 500 arasında hedef fiyat verdi kağıdı 300-340
arasında herkese pazaraldılar
sanırım şimdilerde toplamaya başlayacakalrdır
hem gazze hem iran konuları bu kağıdın spekleri olan ak tayfaya yaradı
3-5 ay önce 280-300 lerde iken bir çok kurum 380 ila 500 arasında hedef fiyat verdi kağıdı 300-340
Son düzenleme : ayhan53; 23-06-2025 saat: 14:36.
bir halt olacağı yok.
Muhbir
@ajans_muhbir
·
4d
İsrail Kültür Bakanı Eliyahu:
“İran'daki muhalefeti ayağa kaldırmak için uğraşıyoruz ve şu anda da onlarla yakın temas halindeyiz.â€
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri