Sayfa 62/582 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 489 - 496 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    27-28 den ilk aşağı geldiğinde az bir şey almıştım sanırım 24 liraydı, sonra ikinci iniş 22 görse de 23 liradan almıştım. Bu iki ara alım duruyor. Bugün verecektim, kapanışa doğru 27,12 altında gelirse bu iki alımı veririm. üstünde kalırsa beklerim.
    Yarın %5 üstü bir rakam olursa neredeyse ortalaması 100-120 günlük fazla yapılan alımları veririm. Alımları yaparken destek olsun istemiştim.

2.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    Acayip bir fiyatlama tezgahı var bu dönemde.hantal denilen kağıtlar bir bakıyorsun tavan oluyor.ekgyo,Petkim,aselsan gibi.bankalari saymıyorum bile.22-23 senedir seans izlerim.böylesi bir dönemi görmedim.ereğli de oyuna dahil edilir mi göreceğiz.sanki Kardemir üzerinden bir hazırlık var.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kardemir için bir şey yazdım gün içi sildim. Daha önce ne üstüne lazım kardemir yazıyorsun diyenler oldu. Bundan sonra böyle. Ama sen Demir’i tanıdın, tekniği de biliyorsun, KARDEMİR’e en az 27 farklı açıdan bakabilirsin, bence bak. Halkbank’ı 8 den almayanlar 16 da yarın alır. 😊

3. Finansal özgürlükte en büyük engel bayanlar oluyor 😜 eşler parayı görmeden kabullenmiyor çevrende çok gördüm

Gizli başlanmalı bu işe sonra açıklanmalı
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    rusya'dan alamayan bari bize gelse...
    Hergün Rusları iki kez arıyorum, ama valla gına geldi, her seferinde bir konu açmak, olaya girmek, değişik şeyler bulmaktan yoruldum. Ama bugün güzel bir bilgiye ulaştım. Az çok biliyordum ama bu yaz sıcak sacdan uzak kaldım, galvaniz çalıştım, şimdi sıcak saça tekrar geri döndüm. Nedir o bilgi. Rus saçının büyük kısmı %7-8 fire yani kalınlık %7 genişlik %1 fazladan fire varmış. Hindistan ve İran’da öyle. Bizim yerli üreticiler bahar ve yaz aylarında bu mallardan almış ve ağzı yanmış, giriş kapısına yazan olmuş, bu fabrikaya Rus, hint, İran malı giremez. 😊 yarın Rusları aradığımda, abi siz bu gazı Avrupa’ya hiç mi vermeyeceksiniz diye konu açarak başlarım artık.

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Finansal özgürlükte en büyük engel bayanlar oluyor 😜 eşler parayı görmeden kabullenmiyor çevrende çok gördüm

Gizli başlanmalı bu işe sonra açıklanmalı
    Gizli derken mesela 30 yıl gizli kalmak nasıldır, başarı görülebilir mi. 😊 hanım diyor emeklide olmadın ne yapacaksın sen. 😊 😆😆😆

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Gizli derken mesela 30 yıl gizli kalmak nasıldır, başarı görülebilir mi. �� hanım diyor emeklide olmadın ne yapacaksın sen. �� ������
    50 bin lot Ereğli veya ısdmr olanı emekli sayıyorum Türkiye şartlarında şimdi ahmet kardeş misal blok alım yaptı gitti eşine dedi bir dünya uğraşır dememek lazım yoksa çok kafa ağrıyor Buda çok önemli bir mevzu
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    50 bin lot Ereğli veya ısdmr olanı emekli sayıyorum Türkiye şartlarında şimdi ahmet kardeş misal blok alım yaptı gitti eşine dedi bir dünya uğraşır dememek lazım yoksa çok kafa ağrıyor Buda çok önemli bir mevzu
    50binde emekli olurum ben bi 50bin de hanıma yaparım ama.

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    2013 öncesi 200 bin dolarım battı, oradan sonra 2 bin lot Ereğli alarak yeniden başladım, odur budur çoğunluk hep Demir oldu, 10 yıl olmadan temettü emeklilik işi bitti. Düzenli alım her şeyin üstesinden gelir.

Sayfa 62/582 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •