Sayfa 620/728 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 5820 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Şu SPEK adamı sinir eder.

4,94 TL malı boşaltmaya başladı.

Karşılayacak alıcı var mı?????

2. Toparladi 4.78 ama bank of ame 4.00 lerden itibaren aldığını sanki burdan boşaltıyor ama elinde daha var hepsini verse 4.30 lira kadar iner zaten bakalım ne kadarını çıkacak. Ytd

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Çarşı mı karışıyor ?

Açıklama

Şirketimizin 09.01.2020 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu üyeleri olarak seçilen Sn. Erdal Torunoğulları, Sn. Cenk Sümer, Sn. Celal Aral, Sn. Emre Kocadağ, Sn. Kemal Erdoğan ve Sn. Fikri Şener 22.12.2020 (bugün) tarihinde, 23.12.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sürdürmekte oldukları Yönetim Kurulu üyeliklerinden ayrılmak istediklerini Şirketimize bildirmişlerdir.

Kamuyuna saygı ile duyurulur.

Şirketimizin 09.01.2020 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri olarak seçilen Sn. Demet Güdül, Sn. Ertan Mitap ve Sn. Özgür Şentürk 22.12.2020 (bugün) tarihinde, 23.12.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sürdürmekte oldukları Bağımsız Yönetim Kurulu*üyeliklerinden*ayrılmak istediklerini Şirketimize bildirmişlerdir.

4.  Alıntı Originally Posted by BPP Yazıyı Oku
    Çarşı mı karışıyor ?

Açıklama

Şirketimizin 09.01.2020 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu üyeleri olarak seçilen Sn. Erdal Torunoğulları, Sn. Cenk Sümer, Sn. Celal Aral, Sn. Emre Kocadağ, Sn. Kemal Erdoğan ve Sn. Fikri Şener 22.12.2020 (bugün) tarihinde, 23.12.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sürdürmekte oldukları Yönetim Kurulu üyeliklerinden ayrılmak istediklerini Şirketimize bildirmişlerdir.

Şirketimizin 09.01.2020 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri olarak seçilen Sn. Demet Güdül, Sn. Ertan Mitap ve Sn. Özgür Şentürk 22.12.2020 (bugün) tarihinde, 23.12.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sürdürmekte oldukları Bağımsız Yönetim Kurulu*üyeliklerinden*ayrılmak istediklerini Şirketimize bildirmişlerdir.

Genel kurul ne oldu.Alanya puan kaybetti.Fener+Hakem maçı kazandı.Erol bulut kelleyi kurtardı(şimdilik)Bjk 1 ay önce dusunemiyecegi yere geldi.yarin maçı alırsa hafta sonu fener bay feneride geçiyor.ts/GS muamma...ibre bjk den yana...

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. iyi gidiyoruz takım ve hisse olarak maşallah.....

şubat 2017 deki rakamlara gelip de çanağı tamamlar ve geçerse ne güzel olur.....

sabırla beklemeye devam sergen hocaya futbol oynadığı takımla şampiyonluk yakışır......
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

6. Bjk bu geceki gibi oynarsa Sivas Kayseri Rize Hatay Gs Karagümruk maçlarından zor puan çıkartır. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by BPP Yazıyı Oku
    Bjk bu geceki gibi oynarsa Sivas Kayseri Rize Hatay Gs Karagümruk maçlarından zor puan çıkartır. Ytd

aynen üstadım katılıyorum...defans berbat..bugün hezimet bile olabilirdi..3-1 veya 5-1 yenilmiz içten bile değildi..şanslı bir gündü bizim için...ankaragücünün kaçırdığı goller acelecilik yüzünden kaçtı çok pozisyon yakalayıp harcadılar......kısacası iyi yırttık bu maçtan....spek de ısrarla 4,75 de tuttu hisseyi...sanki maç sonucuna göre hareket etmek için....
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    aynen üstadım katılıyorum...defans berbat..bugün hezimet bile olabilirdi..3-1 veya 5-1 yenilmiz içten bile değildi..şanslı bir gündü bizim için...ankaragücünün kaçırdığı goller acelecilik yüzünden kaçtı çok pozisyon yakalayıp harcadılar......kısacası iyi yırttık bu maçtan....spek de ısrarla 4,75 de tuttu hisseyi...sanki maç sonucuna göre hareket etmek için....
    Zor bir maç geçildi.Atiba müthiş bir adam.Kayseri mudefasi çok zayıf
    bu deplasmandan problem çıkmaz..Da takım zirveye kağıt diplere ne iş bu?

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 620/728 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •