Sayfa 621/711 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by abdullah Yazıyı Oku
    Reuters anlaşma haberini gece saatlerinde geçiyor. Geçen bunca süreye rağmen ne Maktk.dan ne de Hintli şirketten bir açıklama gelmiyor. Haber düştükten 12 saat sonra yalanlama haberi geliyor. Bu haberi yayanlar hakkında, haberi çıktığı anda ya da seans açılmadan yalanlama yapmayan şirket yetkilileri hakkında piyasa dolandırıcılığından işlem yapılmalıdır. Hatta tutuklanmalıdırlar. Zincirleme şekilde binlerce insan dolandırıldı, mağdur edildi. Yazık çok yazık.
    bu dediğin usa borsasında oluyor. burası kumarhane...

2.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Bizim maktk neden haberi yalanlamıyor da Hindistanlı firma yalanlıyor. Şirket neyi bekledi. Bu haber speke çok para kazandırdı.
    evet doğru neden maktk murat by söylemıyor

3. Bu hisseye güvenim tamamen tükendi.Girtlaga kadar zarar. Bu yalan haber konusunda bizim spk mutlaka bir işlem yapmalı. Yeri geldi mi küçük yatırımcıyı koruma konusunda mangalda kül bırakmıyorlar. Bugün nice insanların canını yaktılar. Bir kaç gün sonra gerçektende satış haberi gelse yatırımcı temkinle yaklaşmak zorunda kalacak. Hepimize geçmiş olsun. YTD

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,623
     Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Bizim maktk neden haberi yalanlamıyor da Hindistanlı firma yalanlıyor. Şirket neyi bekledi. Bu haber speke çok para kazandırdı.
    geçen sene de teknosa şereflisi satılıyordu güya ne oldu kynin ırzına geçtiler o yüzden nerede bir kan emici varsa onun ta ....
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. Ya bu haber icerikleri5falan hepsi uydurma mi ozaman kim uydurmus osurmassan kokmaz vardır bişeyler kedidir kediii

6.  Alıntı Originally Posted by Yesilyol_32 Yazıyı Oku
    Ya bu haber icerikleri5falan hepsi uydurma mi ozaman kim uydurmus osurmassan kokmaz vardır bişeyler kedidir kediii
    Değerli arkadaşım uydurma mi bilmiyorum ama ben dahil küçük yatırımcıyı iyi optuler yani.

7.  Alıntı Originally Posted by ulas351 Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşım uydurma mi bilmiyorum ama ben dahil küçük yatırımcıyı iyi optuler yani.

Ben önceden almıştım 1.24 maliyeti fakat 1.50 küsürlerden sabah satmadik ahanda böyle oldu [emoji23] [emoji23]

8. Gözde bilmem ne hain şirketi biraz önce saat 20.30 küsür de yalan haberlere itibar etmeyin diyor. Be ahlaksiz uckagitcilar sabah neden yalanmamadiniz hainler

Sayfa 621/711 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •