Sayfa 621/1000 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Bakalim takibe alalim onlari da o zaman.......

Alıntı Originally Posted by Reew Yazıyı Oku
    Bugün arabada Akbank’ın fon reklamını dinledim, yabancı hisse senedi fonu ile Apple, Google,Twitter’a ortak olun ayda %10 gibi bir getiri ile kazanmaya başlayın diyordu
    Hadi hayırlısı bankalar buradaki kokuyu aldı.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. Aft fonu bende 8 aydır var yeni yeni yükselmeye başladı 8 ay önce her gun düşüyordu akbankin aft ana para korumalı fonuna talep açtı ondan sonra ne olduysa fon yükselmeye başladı

Alıntı Originally Posted by Reew Yazıyı Oku
    Bugün arabada Akbank�ın fon reklamını dinledim, yabancı hisse senedi fonu ile Apple, Google,Twitter�a ortak olun ayda %10 gibi bir getiri ile kazanmaya başlayın diyordu
    Hadi hayırlısı bankalar buradaki kokuyu aldı.
    RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Param yok kafam rahat

3. tte icin cuma 13.30 dan önce sattım fon kapanış fiyatı tefasdaki değil galiba pazartesi açıklanan düşüş fiyatından mi satacak

Param yok kafam rahat

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Peki ne gibi bir gerekce ile bunu yapmiyorlar.
    Kendi web sayfalarinda da yok bilgi vermiyor tefas ana sayfaya yonlendirme yapmislar...
    pazartesi sabahini bekleyecegiz
    Sadece TCD değil üstadım bazı fonlar bildirmiyor malesef. Bir gerekçesi var mı bilmiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    tte icin cuma 13.30 dan önce sattım fon kapanış fiyatı tefasdaki değil galiba pazartesi açıklanan düşüş fiyatından mi satacak

Malesef Pazartesi fiyatından Salı günü hesabınıza geçecek satış tutarı.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sadece TCD değil üstadım bazı fonlar bildirmiyor malesef. Bir gerekçesi var mı bilmiyorum.
    TCD'nin ertesi sabah sonucu netleşen işlemleri olabilir belki
    Ons, FX, yurtdışı türev vs gibi
    Onun net hesabını bekliyorlardır
    Yani isteselerde açıklayamayabilirler belki

7.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Tabiki inceledim. Daha önce de yazdım, TCD fonu bu yıl yaşadığımız onca badireye rağmen tamam o dönemlerde düşmüş ama totalde hep en iyisi oldu. Sadece söylemek istediğim şu, endeksteki düşüşlere göre yada yükselişlere göre pozisyon almak daha mantıklı geliyor bana. Yani aynı anda hem TCD hem ACC taşımak bana pek mantıklı gelmiyor. Endeksin yükseleceğini düşünüyorsak TCD, düşeceğini düşünüyorsak ACC taşımak daha çok fayda sağlayacaktır bence, demek istemiştim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yukarıdaki mesajda neden birlikte taşınabileceğini anlatmaya çalıştım. Tamamen istatistiki bilgilere göre yorum yaptım. Dediğim gibi gelecek yıl aynı performansı görür müyüz takip etmek lazım. Borsanın destek ve direnç seviyelerinden döndüğünü bilsek fon almaya zaten gerek yok. Direkt hisse senedi alır. Bir yıl sonrada zenginler listesine adımızı yazdırırız

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu haberi hiç beğenmedim
    Durup dururken bir yerleri harekete geçirecekler böyle haberler devam ederse.
    Yani dediğime geleceğiz diyorsun

Sayfa 621/1000 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •