Sayfa 621/1001 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Usd/try çok sıkıntılı bir yerde. 13.80 üstü artık baska şeyler konuşulur. Büyük filozof berat'ın dedigi gibi artık kimse oraya bakmıyor ama sen bakmayınca orda olmadıgı anlamına gelmez.

Bakalım kkm fark ödemeleri nasıl olacak.
    Dolar fırlasa da nisan kkm ödeme öncesi düşürürler. En kötü iyi bir faiz arttımı yapılır. Ekstra fark çok ödenmez.
    Şimdi biri çıkıpta faiz arttırımı yapılmayacak dendi demesin
    BAE de 15 Temmuz finansörüydü...

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Biden 24.:00 basın toplantısı yapacak
    Rusyaya yaptırım gelebilir
    Akabinde ruslar Avrupa nın gazını keser

3. Goksen takilmayin milletin yada internet sitelerinin ne yazdiginiza forex de kazanan orani %15 mis
    amac 50$ ile 5000$ kazanmak degilse FX de her turlu kazanilir
    yurtdisi endeksler bizim viop a gore daha iyidir
    egzotik pariteler de 1 dk lik periyot ile islem acarak guzel kazanilir
    heleki boyle haber akislarinda gpb/jpy tam islemlik
    orta vade acayim dersen AUDNZD var 1.02-1.10 grafigini acip baktigin zaman ben neden viopla ugrasiyorum dersin
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4. hafta sonu bana gore sıkıntı yarın geceyı atlatırsa bıraz durulur cogu harekat hafya sonu oluyor..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,456
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sabah yazdığım gibi oldu...millet hafta sonu savaş riski bilmem ne satış tarafında ya da kenarda olunca PALA'ya tersini yapmak kaldı her zaman olduğu gibi...
    Bence Putin'in damadı olsan son 1 saatte 1,5 Milyar TL'lik hacimle 40 puan (4000 Puan eder eski hesapla) yukarı almazsın. Bence başka şeyler oluyor, belki de dün 14:00-15:00 arasında açtıkları kısaları kapatmışlardır? Spotta son anda gelen alımların (önemli bir kısmının da) da aynı şekilde günlük açığa satış yapanların pozisyon kapatmaları olabileceğini düşünüyorum. Tabi bu dediklerimi ispatlayamam elimde veri yok kimsede de olamaz zaten. Ama bu kadar belirsizlik varken kim hafta sonuna bu kadar açık poz ile girer ki.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

6. Forex de de para dağıtılıyormuş Profesyoneller bile kazanmak çok zor diyorsa ciddiye almamak lazım zaten. hadi hayırlısı, bol kazançlar

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    yaklaşık 10 gün önce uzun zamandır planladığım forex hesabını sonunda açtırdım. Ama gelgelelim henüz poz açmaya cesaret edemedim. Haber akışı çok fazla etkiliyor trend oluşmuyor bir türlü. Nasd**, DJ ve SP vadeli dövizlerden de $/TL, gram altın ve Ons altında işlemler yapmayı planlıyorum eğer cesareti toplarsam
    mrb..bende 1 aydir inceledim,15 gundur demo ile islemler yaptim..anlik gir cik ozellikle fazla risk.almadan 0.01 poz buyuklugu ile cok heyecanli ve ufak ufak getiri biriktirme sansiniz oluyor..hesap gercekmis gibi davranarak 450 usd civari biriktirdim..bugun gercek hesabi actim fakat islem yapmadim henuz..illaki ters dustugunuzde oluyor pozda ama sabredince bi sekilde zararsiz kapanabiliyor..burada asil problem zarar ile kapamak istediginiz pozun olasi bir usd/tl yukselisi doneminde size kur farki stopaji yansitmasi olur..o yuzden bence stopaj sorunu acisindan en az riskli poz usd/Tl long pozda islem yapmak..ozellikle M1 grafikte diplere vurdugunda anlik sicramalari degerlendirmek akmasada damlayarak getiri sagliyor..ters yakalaninca da en azindan stopaj endiseniz olmaz bu pozda..diger tum emtia ver para birimlerinde terste kalip zararda iken uzerine birde usd/tl sicramasi ise olusacak kur farki stopaji can skici olur..garabet bir vergi anlayisi koymuslar forexe..belkide baska hicbir ulkede yoktur..forex te bol şanslar..

her sabah 15bin civarı insan çalışmak için kıbrıs rum kesimine gidiyormuş..
    neden?
    en düşük ücret 900 EUR dan başlıyormuş...

Sayfa 621/1001 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •