Sayfa 622/1000 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    çok teşekkür ederim. fonu araştırdım ve almaya karar verdim bu gün bi miktar alıp takip edeceğim.

pair trade hakkında bilgi verebilir misiniz ? fon portföyünün %16 sı pair trade oluşturuyor denmiş. Tam olarak bilmiyorum cahilliğimi mazur görün öğrenmek için soruyorum.
    Pair trade(ikili trade), piyasanın yönünden bağımsız olarak, aralarında korelasyon(yüksek ilişki) bulunan iki farklı yatırım aracı arasında, belirli bir vade içerisinde, düşük performans göstermesi beklenen yatırım araçlarının satım yüksek performans göstermesi beklenen yatırım aracının alım yönünde , sırasıyla satım ve alım yönlü iki pozisyon açılarak yapılan alım satım stratejisidir.

Pair trade stratejisinin en önemli prensibi, iki hisse senedinin de piyasadaki hareketlilik karşısında genelde aynı yönde tepki veren hisseler olması, fakat belirli süreler için farklı yönde hareket etmiş olması gerekir. Aynı zamanda gelecekte tekrar aynı yöne hareketin devam etmesi beklenmektedir. Pair trade yapmak için bu iki hisse senedi arasında kısa süreli farklı iniş ve çıkış geçirmiş hisse senedi seçilir. Nihai amaç tabiiki de kâr etmektir.

Bu alım satım stratejisiyle hedeflenen, piyasanın yönünden bağımsız yatırım yapılabilir iki varlığın belirli bir süre içerisindeki getirileri arasındaki performans farklarından faydalanarak düşük piyasa riski üstlenerek kâr elde etmektir.

ÖZETLE,,,

Bu şekilde pair trade e ağırlık veren fonlarda pair tradein anlam ve öneminden ötürü 1-2 haftalık getiriye değil mantıken 4-5 haftalık getiriler şeklinde incelemek ve beklemek gerekir, vurkaça müsade etmez.

2. Tcd 1.34 getirmiş.geçen haftaki eksiyi telafi etmeye başladı

3.  Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    GPG fonunun şeffaflığı sizin de dikkatinizi çekti mi ?

Fon yöneticisinin ve fonun twitter hesabı var. Fonun twitter hesabından günlük strateji açıklanıyor ve sorulara tek tek cevap veriliyor.

Bu şekilde hareket eden başka fonlar var mıdır ? Eğer varsa ismini alabilir miyim ?
    Size görünen yüzü o ciddi rahatsız edici sorular sorunca dm den bu fon size göre değil satıp çıkın yanıtı geliyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Size görünen yüzü o ciddi rahatsız edici sorular sorunca dm den bu fon size göre değil satıp çıkın yanıtı geliyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gpgnin avukatı değilim ama gerçekten gpgye zaman zaman cok haksizlik ediyor bazı kişiler,

Gpg yatirimcisina güven veren ve düşük riski hedeflemiş bir fon, insanlar bir tcd olmasini bekleyince gpgden saçma oluyor

5.  Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    çok teşekkür ederim. fonu araştırdım ve almaya karar verdim bu gün bi miktar alıp takip edeceğim.

pair trade hakkında bilgi verebilir misiniz ? fon portföyünün %16 sı pair trade oluşturuyor denmiş. Tam olarak bilmiyorum cahilliğimi mazur görün öğrenmek için soruyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=8ZFzIVpF85k

6. hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Değişken fonlarda

1. değişken fon
    2. değişken fon
    3. değişken fon

bunların farkları nelerdir ?

7.  Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Değişken fonlarda

1. değişken fon
    2. değişken fon
    3. değişken fon

Sadece isim onlar.

Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Değişken fonlarda

1. değişken fon
    2. değişken fon
    3. değişken fon

Sayın yuji,

Bu tur fon işine sıfırdan başlamış kisilerin sordugu soruları ve gelen cevapları bir konu altında paylasmaniz mumkunmu soru cevap bankası gibi

Sayfa 622/1000 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •