Sayfa 622/996 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Babam aşı oldu, şoka karşı yarım saattir bekliyorlar, bu iş zormuş.
    Allah babanıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ama belli bir yaşın üstündekilere bu covidle ilgili tüm aşılar riskli,20-65 yaş arasında,hafif ateş,halsizlik vs yapan bir aşı 85 yaş üzerinde yaşla ve diğer gelişen rahatsızlıklarla birlikte çok ciddi sonuçlar doğurabiliyor,Norveç deki ölümler gibi,dikkatli olmakta fayda var..

90 Yaş üzeri 187 bin kişi varmış Türkiyede, ortalama aşı süresini yol dahil 1 saat tahmin ediyorum, 187 bin iş saati yapar bir de 3 kişilik personel, bu iş bitmez arkadaş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Annem 88 yaşında , aşı yaptırmada tereddüt yaşıyor.

Ne yapsam bilemedim.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Onu da 15 dakika annesi için hastane dışında bekletmişler, laz işte anlamaz bu işlerden.
    babama randevu aldım
    ona bişey olmazsa annemede alacağım randevu
    tek tek vurduracağım 2 sine aynı anda vurdurmayı göze alamadım.
    sağlık ocağında 10 dakikada 1 e randevu veriyorlar
    ama saat olarakta anladığım 14.00 ila ila 15.50 arasında toplam 12 kişiye randevu veriyorlar doktor başına
    bir halt olacağı yok.

90 Yaş üzeri 187 bin kişi varmış Türkiyede, ortalama aşı süresini yol dahil 1 saat tahmin ediyorum, 187 bin iş saati yapar bir de 3 kişilik personel, bu iş bitmez arkadaş.
    beklemeye gerek yok 90 yaş üzeri için e nabızdan direk randevu alabiliyorsun randevuyu oluşturmuşlarsa devlet hastanesi veya sağlık ocağına gidip o randevu ile vurdurabiliyorsun aşıyı diye biliyorum yeterki aşı hakkı olsun
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Annem 88 yaşında , aşı yaptırmada tereddüt yaşıyor.

Ne yapsam bilemedim.
    bende tereddüt ettim ama 2-3 doktor arkadaşla konuştum tereddüt etmeyin gidin aşıyı olun aşı olmamak olmaktan 1000 kat daha riskli dedi
    bir halt olacağı yok.

Babam aşı oldu, şoka karşı yarım saattir bekliyorlar, bu iş zormuş.
    hastanede vurdurmak daha mantıklı gibi ama sağlık ocağıda kolay oluyor aşı için
    bir halt olacağı yok.

En az 3 tane çıkarın diyorlar kendileri karun gibi yaşasın, çocuklarımız sefil bir hayat sürsün diye.

Şu tabloya bakın benim bile asi olmam için önümde ~ 11 milyon kişi var, bu sayı Dünyada bir çok ülkenin nüfusundan bile çok fazla.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 622/996 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •