Sayfa 624/1001 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. %2.5 luk artış ekranda 4,0 ı yeşil yeşil yakar politika faizi en önemlisi orda artış varmı yok diğerleri hava civa şapkadan tavşan çıkartma kimse yemez l

2.  Alıntı Originally Posted by Metali Yazıyı Oku
    Kısa vadede dolara fazla bel baglamayin, ocak ayında 3,94 olan kurda merkez faizmi arttirdi da kur 3.39 oldu . Dolar endeks dustu ve kurda dustu. dun usa faiz arttirdi ama dolar endeks yine dusutu ve dusmeye devam ederse dolar tl deki 3.69 olan gap boslugunun dolmasi lazim , ayrica bizim merkez bankasi azda olsa faizi arttirmistir . Yani diyecegim fazla heycanlanmayin gençler.

Viopda dolar short poz actım artık 1 ocak gunu gelir buraya yazarim.

Bitcoin konusuna dikkat edin , bir mal tepe fiyatdan alınmaz. (Yazan 2017 yilinda dolar ve bitcoinden para kazanmis bir kardesiniz)

TA-1024 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Artırmaz olurmu aofm geçen sene ocak aylarinda 9.25 ti 12.25 lere çıktı 300 baz puan eder. .hatta hiç unutmam dolar 3.90 lardan 3.60 lara gelmişti ..bunun üzerine bile mb nisan ayında 0.75 artırmıştı. .piyasa bile şaşırmışti. .

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Artırmaz olurmu aofm geçen sene ocak aylarinda 9.25 ti 12.25 lere çıktı 300 baz puan eder. .hatta hiç unutmam dolar 3.90 lardan 3.60 lara gelmişti ..bunun üzerine bile mb nisan ayında 0.75 artırmıştı. .piyasa bile şaşırmışti. .

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gizli arttırim degil benim dedigim gercek arttırım yani bugunku gibi

Alıntı Originally Posted by Metali Yazıyı Oku
    Kısa vadede dolara fazla bel baglamayin, ocak ayında 3,94 olan kurda merkez faizmi arttirdi da kur 3.39 oldu . Dolar endeks dustu ve kurda dustu. dun usa faiz arttirdi ama dolar endeks yine dusutu ve dusmeye devam ederse dolar tl deki 3.69 olan gap boslugunun dolmasi lazim , ayrica bizim merkez bankasi azda olsa faizi arttirmistir . Yani diyecegim fazla heycanlanmayin gençler.

Viopda dolar short poz actım artık 1 ocak gunu gelir buraya yazarim.

Bitcoin konusuna dikkat edin , bir mal tepe fiyatdan alınmaz. (Yazan 2017 yilinda dolar ve bitcoinden para kazanmis bir kardesiniz)

TA-1024 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dava sonucunu bi gorup sonra shortlamak daha mantikli degil mi.?
    1 ocak tarihine kadar sonuclanmaz ise yakarlar sizin shortu..

5. Bu bitcofili (bitcoin seviciligi) muhabbetleri acikcasi biraz sıktı
    Isterse 1.000.000 usd olsun pek cogumuzu alakadar etmiyor.
    Acin bitcoinde yükseliş kacinilamaz basligi daha guzel olur.

Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    dava sonucunu bi gorup sonra shortlamak daha mantikli degil mi.?
    1 ocak tarihine kadar sonuclanmaz ise yakarlar sizin shortu..
    Dava mava hikaye , reza ayagina millete 3.98 verdiler dolari, ayrica bugunku haberde atilla sanik yerine tanik olabilirmis konusu gundemde,fiyat olacagina varir gerisi hikaye , sene sonu dolar 7-8 diyenler nerdeeeeee.

7. ****TCMB ASLINDA HENÜZ FAIZ ARTTIRMADI*****

Bugünakşam saatlerinde yapılan ihalede AOFM de dünkü gibi %12.25 oldu. Yani aslında tcmb faiz artışına gitmedi. (faiz arttırmış gibi gözüktü)

Düne göre tek fark bugünkü AOFM'nin %9.25 lik üst bant ve %12.75 lik güncellenmiş GLP faizinin bir bileşkesi olması.

Dünkü %12.25'lik AOFM ise %0 oranında %9.25 lik üst bant faizi ve %100 oranında %12.25 GLP faizinden oluşuyordu.

Yine aynı şarkıyı çalmak zorunda hissediyorum kendimi. Eyyy tcmb

https://www.youtube.com/watch?v=bglg8rlrTo8&t=92
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,087
     Alıntı Originally Posted by legist Yazıyı Oku
    sahsiyetsizligin de bu kadarı, ben kendim gidemiyorum siz beni gonderin
    Seni attım

3. yazında benzin bidonu ile koşup gelmişsin...

yazıları sildim,

konu kapandı...

açanı yollarım....

dolar konunuza dönün...

iyi geceler
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 624/1001 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •