Sayfa 624/1000 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sonra omletden bahsetsek olur mu?
    [emoji23]
    hocam kısıtlamayalım kendimizi.. yarından sonra bu absürd muhabbetlere fırsat olmayabilir

Çocukluğumdan hatırlarım. Bahçedeki tavuk kümesini temizlerken gübreler arasında fark edilmemiş/unutulmuş bir yumurta bulmuştum. Adeta tüy gibi çok hafifti. Uzun süre bekleyince içinin tamamen boşaldığı anlaşılıyor. Yumurta bekledikçe/bayatladıkça içindeki hava boşluğunun giderek büyüdüğünü o zamanlar fark etmiştim. Tüy gibi hafif yumurtanın içinin nasıl olduğunu merak edip kırmak gibi bir hata yaptım ve dehşet bir kokuya maruz kaldım. Demek ki bekledikçe içindekiler gaza dönüşüyor.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Eskiden yabancı mektup arkadaşı bulmak prestij kazandırıyordu.Borsa buna da coşar herhalde
    MSB borsada LONG kalmis anlasilan.

Yoksa mektupta hic boyle seyler yazmiyor

4.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Konu yumurtaya gelmişken...
    İyi menemen nasıl yapılır?
    Selamlar.
    iyi menemen için önce biberleri hiç yağ koymadan güzelce ısıtıcan sahanda , sonra halis tereyağını ekleyip iyice öldürecen sonra domatesleri koyup onların da yumuşatacan bi güzel ve en önemli kısmı şu domatesin suyunun kıracağın yumurtanın lezzetini bozmaması için , sahanı ateşen alıp , içine kırdığın yumurtaları nazikçe bırakacaksın , sonra çok kısık ateşte pişirmeye devam ama hiç karıştırmadan sakın karıştırma çorba edersin , en son pişmeye yakın sadece tek yöne doğru yani ya sağdan sola ya da soldan sağa , ( asla bi sağa bi sola karıştırma ) iki üç defa güzelce tahta kaşıkla çevireceksin... yani o yumurtanın akı da diri kalacak sarısı da domatesler de seçilecek içidne biberlerde .... pişerken karıştırırsan sürekli çorba edersin olmaz yani ... tuz mu ? tuz olmaz tuza gerek yok ... tuzsuz yemeye alışın... bak zaten o menemenin içine ekmek doğrayacaksın birazdan... onda tuz var zaten ... dikkat : sahan sıcaktır kenarlarına dokunma dikkat 2 : asla ve asla üstünde buhar tüten bir şeyi ne ye ne iç.... bırak biraz soğusun , damak hassastır dudak hassastır , yemek borusu hassastır sevmez bunlar sıcağı ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Yeni başlık açılırkene "10 Milyon dolar gaymesi olmayan ezikler, bu başlığa giremez!" deye yazılırsa, faydası olur kanaatindeyim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Turkiye costu

Senol hoca harika bir kadro kurmus

7. Menemen yumurtalık olur yumurtasiz mi ?

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yeni başlık açılırkene "10 Milyon dolar gaymesi olmayan ezikler, bu başlığa giremez!" deye yazılırsa, faydası olur kanaatindeyim.
    Berlinde şeker Ahmet lakaplı iş insanı bir abimiz vardı. Bana hep ilk 1 milyon çok önemli derdi onu bulursan gerisi gelir bende ona çabalıyorum derdi. Son görüşmemde abi buldun mu diye sordum bulurken schufa olduk yani iflas ettik dedi.

Şu başlığı 1 milyon TL yapalım yoksa başlıkta sadece atıcılar yazar.

Sayfa 624/1000 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •