Bütün otu motu bilançoları kötü gelmişken tekrar düzelecek diye alıp ikiye üçe katladılar. Ama bilançoları iyi gelen bankaları kötüye gidecekler diye satıp duruyorlar. Bizde uçan hisseler düşer diye almazken, düşen yükselemeyen hisseler yükselir diye alıp yine inatlaşıyoruz. Bizden borsacı olmaz![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Dow yine kafayı yemiş bi bakıyorum 25.600 de 5 dk sonra 25.400 , 2 dk sınra 25.580, 3 dk sonra 25.450![]()
Aynı şeyi düşünüyorum bende bugün dikkatimi çeken Dow un hiçbir tepki vermemesi oldu eksi açtı ve öyle de gitti eğer böyle devam ederse hoş şeyler olmaz
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten sağlam bi düzeltmenin gelmesi çok normal olacak. 82 binden 116-117 bin üst kanal trendine gelmiştik. Benim uyuz olduğum bu bankaların eskiden bir masa iki sandalye hisselerinin yaptığı hareketleri yapmaları. Onlarda hiç hareket etmezdi, endeksin zirvesinde hareketlenir ve en önce onlar düşerdi. Şimdi 116 binde zirvede bankalar endeksin 30 bin puan yükselişine kayıtsız kaldıktan sonra halkbankla yükselir gibi yapıp endeks düşüşe geçmeden önce bi hışımla düşmesi beni darlandırdı.
Hele ki petkim. Geçen ki 90-116-124 bin yükselişinde de petkimdeydim.
O da 90 dan 116 bine kadar yerinde saydı, 116 binden sonra 3.70 den 4.20 ye çıkıp aynı hız geri geldi. Şimdi endekse bakmadan uçuyor ama elimizde yok
Aynısını bu defa 90 binden 116 bine kadar bankalarda durarak yerimizde saydık. Tam yükselişe geçeceklerdi olmadı
Tam KY olmuşum...
Yer İmleri