Sayfa 624/1002 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Yaslilar icin fena..

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Aynen.Hesabınızı garantiye almak için quick raport diye bir program yükletmek istiyorlar.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

GENEL KANI, BU AYKİ TOPLANTININ PAS GEÇİLECEĞİ ŞEKLİNDE..

AMA. BELLİMİ OLUR ?

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

3. *******
    evrim ağacının dalında bir çiçek açtı..

Son düzenleme : Zaf.Dogu; 13-01-2022 saat: 15:59.

4. Psikiyatrist hoca ve asistanları..

Bir kadın, adına ‘cin çıkarma seansı’ denilen işkencede öldürüldü!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddiasıyla sözde 'hocanın' yönlendirmesi ile adına 'cin çıkartma seansı' denilen uygulama ile evli olduğu Selçuk Tekin tarafından sırtına 100 kez oklavayla vurulan ve 'hacamat' yapılan Özge Nur Tekin, hayatını kaybetti. Özge Nur Tekin’in ‘cin çıkarma seansı’ denilen işkence ile öldürülmesinin ardından, evli olduğu erkek dahil gözaltına alınan 6 kişi, adli kontrolle serbest bırakıldı.

https://www.birgun.net/haber/bir-kad...duruldu-373014

dün açıklanan abd enflasyonu ardından tüm amerika FED BAŞKANLARI ortak ağız yapmışçasına demeçler veriyorlar :

ESAS ÖNCELİĞİMİZ ENFLASYON İLE MÜCADELE ETMEK, BÜYÜME VB GERİ BIRAKILABİLİR...

yaaa.. işte böyle.. MERKEZ BANKASININ ESAS GÖREVİ BİZDEDE BUDUR VE YASAYLA BELİRENMİŞTİR..

hsni bilmeyenler olur yaaa..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Psikiyatrist hoca ve asistanları..

Bir kadın, adına ‘cin çıkarma seansı’ denilen işkencede öldürüldü!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddiasıyla sözde 'hocanın' yönlendirmesi ile adına 'cin çıkartma seansı' denilen uygulama ile evli olduğu Selçuk Tekin tarafından sırtına 100 kez oklavayla vurulan ve 'hacamat' yapılan Özge Nur Tekin, hayatını kaybetti. Özge Nur Tekin’in ‘cin çıkarma seansı’ denilen işkence ile öldürülmesinin ardından, evli olduğu erkek dahil gözaltına alınan 6 kişi, adli kontrolle serbest bırakıldı.

https://www.birgun.net/haber/bir-kad...duruldu-373014
    Serbest bırakılmışlar,Keçiören zaten bildik yer çoğunu bilirim iktidara yakındır cemaatlerlen ilişkileri vardır,10 sene kaldım 70 yıllarında Ankarada afet denetlemesini yapardım,iç işleri dahil,demekki birileri kollamış

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 624/1002 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •