Sayfa 624/1005 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Viop LXV

1. İşe girmek için aranan şartlar neler
    Benim oğlanda boşta işsiz güçsüz dolanıyor
    Hamdım Piştim Yandım

2. Yıllar önce Rahmetli Erbakan hoca söylemiş; abd sizin yüzünüzden gelip İranı İşgal etmek istiyor, çünkü burda İslam yeniden doğuyor..
    Allah demiştirki, düşmanın silahından daha üstün silahlarla hazırlık yapınız..bakıyoruz senin ABD nin silahlarından daha fazla silah üretmene abd izin vermez bombalar seni ve maddi imkanın yok..ne olacak o zaman..İsrail laftan anlamaz.. ABD nin attığı füzeyi ( savaş araç gereçlerini) teknoloji sayesinde kendi kontrolümüze alıp geldiği yere göndererek orda patlattık..mümkün mü..evet mümkün...
    bu adamı yeteri kadar değerlendiremedik ya yazıklar olsun bize..hepimize..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Yıllar önce Rahmetli Erbakan hoca söylemiş, abd sizin yüzünüzden gelip İranı İşgal etmek istiyor, çünkü burda İslam yeniden doğuyor..
    Allah demiştirki, düşmanın silahından daha üstün silahlarla hazırlık yapınız..bakıyoruz senin ABD nin silahlarından daha fazla silah üretmene abd izin vermez bombalar seni ve maddi imkanın yok..ne olacak o zaman..İsrail laftan anlamaz.. ABD nin attığı füzeyi ( savaş araç gereçlerini) teknoloji sayesinde kendi kontrolümüze alıp geldiği yere göndererek orda patlattık..mümkün mü..evet mümkün...
    Sozunu tut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. sözü bozkurt dayuma verdim önce..senin için de 1 lot alacam dedim..daha ne sözü istiyonki..9.000 olduğunda acil yaz..
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Sozunu tut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılıÄŸıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    benim için borsa sayfası kapanmıştır arkadaşlar..bu ortamda borsaya bulaşılmaz..1 milyon kez yazdım..hisseler birilerin emriyle 50-100 kat çıktılar..bu sonun başlangıcıydı..bunlara savaş dahil herşey söylenmiştir..senin benim bilmediğimize bakmayın..ben tahmin etmiştim ..bunun altında büyük bir olay var diye..
    kimse bu saatten sonra borsaya kalcı olarak girmez, bunu bildikleri için zaten SON 5 YILDA MEGA VURGUN YAPILDI..
    Kemal Sunal ın filmlerine devam..
    Sozunu tut

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    başkanım, 5500 ler gelmeden kalıcı para sokmayacaktım, hafiflerden mini bir sepet yapacaktım güya, onu da iptal ettim ..
    Aha bu Sozunu de tut.

7. virüs mi ne girmiş bilgisayarına ..önce onu temizle..okunmuyor yazılar..
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Sozunu tut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılıÄŸıyla gönderildi

8. tamam alacam dedim..9.000 de mini sepet yapıp suya atacam..

Sayfa 624/1005 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •