İsi bilmiyosa bilene yaptirsinlar . hos merkelden ziyade burdan acik rica ordaki bizlere
Almancilar yazin gelip kodaman arabalarla burda hava basmasinlar bize lutfen hayatta tek gicigim bu
Tamam paran olabilir Gozume sokma zorundamisin Burdaki kasit arabanin boyutu degil Kisisel tutum
Yani su algiyi vermeyin ya
İcinden ciktigim yumurta tavugunki ama ben ordek oldum Heee oldun
Kurulan düzen şöyle:
1. Gerçek altın, gerçek gümüş ve kıymetli madenler yerine finansal enstrümanlar uydur. (Faiz, tahvil, bono, borsa, FX , viop, kripto para, varant ....vs. vs.)
2. Bunlardan bazisini indir bazisini yükselt.
3. Yükselttiğini sat düşeni al paraya para deme.
Dolarda yükseliş kaçınılmaz demişsiniz.
1. Hiç bir ağaç cennete kadar uzamaz.
2. Aşağıda yazıyor![]()
Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...
Az evvel can alıcı soruyu habertürkte prof.Ersan hoca sordu...Madem bu HDP terörle anılıyor, PKK ile anılıyor o zaman devlet gücüyle ve organlarıyla bu partiyi neden kapatmıyor anayasa mahkemesi yoluyla siyasi partiler kanununun ilgili maddelerine göre ? neden meclisteler hala ve siyasi parti seçim yardımı alıyorlar cumhurbaşkanı ve devletten ? diye...
Bu soruyu aylardır ben de soruyorum ve hisse.net te de yazmıştım...
Valla şaka maka şimdiye kadar etkili oldu.Yalnız gene de doğru dürüst bişi olsa diğer merkez bankaları da yapardı.Bu da saçma sapan alt band üst band,faiz koridoru,geç likidite penceresi gibi bize özgü merkez bankası cinliklerinden biri. Onlarca faizimiz olması palavrası dolar bolken işe yaradı 2014 sonrası tırtladı.Bu vıop olayı da bence mart sonu biter.Gavurlar mart sonu gibi vıop falan uğraşmadan direk dolarlarını alır giderler.Bizim satabileceğimiz dolar miktarı da belli.Onlar çift okey, oyunu bitirdiler istedikleri an okey atmakla falan uğraşmadan ellerini açarlar.Maalesef merkezin eli beş benzemez.
Beyler dağılalım, bu saatte dolara bir halt olmaz, ucuza dolar satacak banka da yok, trol zaten s. gitti, uyuma vakti.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri