Sayfa 626/626 İlkİlk ... 126526576616624625626
Arama sonucu : 5007 madde; 5,001 - 5,007 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Anadolu da ilginç işler için '' İNGİLİZ AKLI '' tabiri kullanılır.

Kasada parası kalmayan maliye '' İngiliz aklı ile '' yeni kaynaklar buluyor. Nasıl olsa hak aramak adeta yasak !!
    Vatandaş devletten alacağını alabilmek için dokuz takla atarken ; devlet vatandaşın cebindekini vatandaştan iyi bilmekte ve tek hamlede çekip almakta.

Misal ; Komşunun babası Eylül 2024 tarihinde vefat ediyor. Eşi ve 3 çocuğu cenazeyi memleketine defin ettikten sonra dönüyorlar. Aradan 8 ay geçmiş ve vergi dairesinden izaha davet mektubu gönderilmiş. Meğerse kişi ölünce varisleri en geç 4 ay içinde veraset ve intikal vergisi vermek zorundaymış. Bunların memleketlerinde dağ köyünde 10 parça ( her biri 10-24 hisseliymiş ) arazi varmış. Vergi dairesi bunların bağlı olduğu belediyeden rayiç değer istemiş. Büyük oğulları 8 saatlik yolculukla gittiği ilçe belediyesinden mirasçılık belgesini sunarak babasına ait 10 parça ( aslında amcalarıda hissedar ) arazinin rayiç değer belgesini isteyince ;

Belediye emlak servisindekiler bir saate yakın araştırma- tartışma , mal müdürlüğüne sorma vb. uğraştıktan sonra '' Bu araziler orman köyünde olup vergisi yok. Ama siz 4 ay içinde beyanname vermeyerek usulsüzlük yaptınız. Her bir varise 2.derece usulsüzlükten 5000 tl. olmak üzere 4 varise 20 bin tl. ceza çıkıyor. VUK.376 maddesine göre indirim dilekçesi imzalarsanız borç 10 bin oluyor '' demiş. Adam 10 bin lirayı ödeyerek bir sayfalık rayiç değer yazısını almış.

Vergi dairesine giderek rayiç değer yazısı, ölüm belgesi, mirasçılık belgesi ve 4 varisin adres- imzalarını içeren beyannameyi sununca ; aynı usulsüzlük cezasını burada da kesiyorlar. fakat bunlar toplam 5 bin ceza 463 tl. harç alıyorlar. Belediye haksız ceza kesmiş size diyorlar.

Komşu kadın ve çocukları şimdi çaresiz arazilerin toplam değeri 30 bin etmez bizden gitti şimdiden 15463 tl. diyorlar. Daha bir de tapuya giderek intikal yaptıracaklarmış. Avukata verecek paraları olmadığından herkese sorarak yol bulmaya çalışıyorlar.

ŞİMDİ BU DURUMDA DEVLET ; BABA MI , ANA MI , ENİŞTE Mİ , BACANAK MI ?

2. Asgarî ücrete zam yapılmazsa, en düşük emekli maaşına da zam yapılmaz, bu kadar basit.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Asgarî ücrete zam yapılmazsa, en düşük emekli maaşına da zam yapılmaz, bu kadar basit.
    Reha başkan hep böyle bekliyoruz düşünüyoruz ters köşe oluyoruz. Akp nin oy deposunu harcayacağını düşünüyorsunuz. Özgür Özel iki üç kez en düşük emekli aylığını şöyle yapacağız diye. Benim maaş ile hatta en düşük memur emekli maaşına endeksler geçer.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,226
     Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Slm.....değerli forumdaş.....affınıza sığınarak alıntı yaptım.....yorumlarınız beni çok şaşrttı ......bu iktidarı ve sistemi başımıza bela eden ordudur....askerdir....

Benim anlayamadığım bu ordudan ve askerden medet ummanız.....

Bu ordu nato ordusu....asker bağımsız değil....her daim amerika ile işbirliği yaptı....

Bu ülke ve halk her daim devletçi oldu....

Gerçek....halkçılıktır....birey ve toplumlar her daim halkçı olmalıdır....

Devlete baba dersen.....devlet gelir....***** ....ker....!!!!!!!!!!

Her daim güçlü birey.....güçlü toplum....örgütlü toplum...

Güçlü stk lar....!!!!!!

Her daim halkçılık....

ben var isem ....devlet var...ben yok isem hiçbir şey yok....!!!!!!!!!

Asker her daim güçlüden ve sermayeden yana olur...
    Her asker değil,benim istihbarat komutanım gnr hamza gürgüçtür,amerikancı olduğu için zıtlaştık meslekten ayrıldım başka bakanlığa geçtim,tabiki görevim devam etti,çok subaylarlan içli dışlıydım hareket daire başk ve genel kurmayda,çokları mhp kökenliydi,içlerinden birisi albaydı,katil türkeşin sağ koluydu,eniştemin eniştesi olurdu,tam despotto,bu yüzden kavga bile ettik,çünkü askerlere köle gibi uşağı gibi muamele ediyordu,kavga esnasında o bana çaktı bende ona,dediğim şuydu,ben asker değilim,askerlerede böyle davranamazsın dedim,aramıza eniştem girdi,sen kimsinki dedi eniştesine,adamın dedesi Atatürkün korumasıydı,sen ne mok oluyorsun onun yanında dedi,eniştemde benim gibi sporcuydu iç işlerinde hem istihbaratçı sivil polisti, parti olarak chp'li idi polderciydi,poldercilere devamlı mhp kökenli polisler saldırdığından aralarında devamlı kavga vardı,o zamanın mhp'si neyse şimdininde aynısı sayılır,içindeki düzgün kişiler ayrılmıştır,ama yinede kökeni mhp'dir,devamlı enveri savunurlar turan imparatörluğu peşindelerdir...ordumuzun içinde Atatürkçü subaylarda çoktur,son darbeciği önleyenlerde Atatürkçü subaylardı,darbecik bir tiyatrodan ibaretti,bana göre ordunun içindeki Atatürkçü subayları açığa çıkartmaktı amaç,öylede oldu çoğunu zat tasviye etti,teğmenler olayıda buna dahil,çünkü eşbob görevinin başındadır,bakalım bu süreç ne kadar devam edecek,çünkü bir müddet sonra duvara toslanacaktır...

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Her asker değil,benim istihbarat komutanım gnr hamza gürgüçtür,amerikancı olduğu için zıtlaştık meslekten ayrıldım başka bakanlığa geçtim,tabiki görevim devam etti,çok subaylarlan içli dışlıydım hareket daire başk ve genel kurmayda,çokları mhp kökenliydi,içlerinden birisi albaydı,katil türkeşin sağ koluydu,eniştemin eniştesi olurdu,tam despotto,bu yüzden kavga bile ettik,çünkü askerlere köle gibi uşağı gibi muamele ediyordu,kavga esnasında o bana çaktı bende ona,dediğim şuydu,ben asker değilim,askerlerede böyle davranamazsın dedim,aramıza eniştem girdi,sen kimsinki dedi eniştesine,adamın dedesi Atatürkün korumasıydı,sen ne mok oluyorsun onun yanında dedi,eniştemde benim gibi sporcuydu iç işlerinde hem istihbaratçı sivil polisti, parti olarak chp'li idi polderciydi,poldercilere devamlı mhp kökenli polisler saldırdığından aralarında devamlı kavga vardı,o zamanın mhp'si neyse şimdininde aynısı sayılır,içindeki düzgün kişiler ayrılmıştır,ama yinede kökeni mhp'dir,devamlı enveri savunurlar turan imparatörluğu peşindelerdir...ordumuzun içinde Atatürkçü subaylarda çoktur,son darbeciği önleyenlerde Atatürkçü subaylardı,darbecik bir tiyatrodan ibaretti,bana göre ordunun içindeki Atatürkçü subayları açığa çıkartmaktı amaç,öylede oldu çoğunu zat tasviye etti,teğmenler olayıda buna dahil,çünkü eşbob görevinin başındadır,bakalım bu süreç ne kadar devam edecek,çünkü bir müddet sonra duvara toslanacaktır...
    katil türkeş demissiniz konuyu biraz acarmisiniz?

6.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    ŞİMDİ BU DURUMDA DEVLET ; BABA MI , ANA MI , ENİŞTE Mİ , BACANAK MI ?
    Baba diyorsan dediklerini ödeyeceksin.

https://www.youtube.com/shorts/KwaC3l9inMI

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Baba diyorsan dediklerini ödeyeceksin.

https://www.youtube.com/shorts/KwaC3l9inMI
    Burada ana fikir, sektirin gidin hayatmızdan..! sözüdür.

Sayfa 626/626 İlkİlk ... 126526576616624625626

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •