Originally Posted by
refaba
Her asker değil,benim istihbarat komutanım gnr hamza gürgüçtür,amerikancı olduğu için zıtlaştık meslekten ayrıldım başka bakanlığa geçtim,tabiki görevim devam etti,çok subaylarlan içli dışlıydım hareket daire başk ve genel kurmayda,çokları mhp kökenliydi,içlerinden birisi albaydı,katil türkeşin sağ koluydu,eniştemin eniştesi olurdu,tam despotto,bu yüzden kavga bile ettik,çünkü askerlere köle gibi uşağı gibi muamele ediyordu,kavga esnasında o bana çaktı bende ona,dediğim şuydu,ben asker değilim,askerlerede böyle davranamazsın dedim,aramıza eniştem girdi,sen kimsinki dedi eniştesine,adamın dedesi Atatürkün korumasıydı,sen ne mok oluyorsun onun yanında dedi,eniştemde benim gibi sporcuydu iç işlerinde hem istihbaratçı sivil polisti, parti olarak chp'li idi polderciydi,poldercilere devamlı mhp kökenli polisler saldırdığından aralarında devamlı kavga vardı,o zamanın mhp'si neyse şimdininde aynısı sayılır,içindeki düzgün kişiler ayrılmıştır,ama yinede kökeni mhp'dir,devamlı enveri savunurlar turan imparatörluğu peşindelerdir...ordumuzun içinde Atatürkçü subaylarda çoktur,son darbeciği önleyenlerde Atatürkçü subaylardı,darbecik bir tiyatrodan ibaretti,bana göre ordunun içindeki Atatürkçü subayları açığa çıkartmaktı amaç,öylede oldu çoğunu zat tasviye etti,teğmenler olayıda buna dahil,çünkü eşbob görevinin başındadır,bakalım bu süreç ne kadar devam edecek,çünkü bir müddet sonra duvara toslanacaktır...
Yer İmleri