Sayfa 627/1005 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ABD Kongresinde UFO’lar ile ilgili bilgisi olan 3 isim yemin ederek açıklamalar yaptı.

Eski ABD istihbarat yetkilisi David Grusch ve diğer bilgi sahiplerinin yeminli ifadeleri:

ABD hükümeti, uzaylıların kalıntılarını gizliyor.

Bugüne kadar bilinen en az 12 tane uzaylı aracı düştü.

İnsan olmayan yaratıkların cansız bedenleri uzay araçlarından çıkartıldı.

Bunların barışçıl olup olmadığı bilinmiyor.
    Burada daha önce kaç kere yazdım. 2026 yılında ilk açık temas gerçekleşecek. Yani dünya dışı bir ırk kendilerini gösterecek. Halklarla açık iletişime geçerler mi orası bilinmez. Dünya halkları sakin kalabilirse , savunma moduna geçmezsek belki toplu iletişime geçerler. Fakat kendilerini gösterecekler... Yalnız burada önemli bir şey var o da sadece bir ırk kendini açıkça gösterecek...
    İnsan soyundan olup olmadıklarını da bilmiyoruz. Lady Gaga yar ve yardımcımız olsun.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. İş Bankası bağış yapacağız diyordu, personel giderleri de diğerlerine göre daha fazla artmış olabilir.
    Bugün almadılar.

Belki bilanço bekleniyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Toaso da %3-4 yukarı hareket bekliyorum açılışta belki pozisyonumuz olduğu için duygusallıktan
    piyasanın beklediğinin üzerinde kar açıkladı .
    Bilanço gayet güzel, faaliyetten babalar gibi kâr. 300 lere göz diktirir bu bilanço. Bol kazançlar

4. Bence heybeleri boş ise uzaylıların hiç iletişime geçmemeleri eski sistem devam etmeleri gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Burada daha önce kaç kere yazdım. 2026 yılında ilk açık temas gerçekleşecek. yani dünya dışı bir ırk kendilerini gösterecek. Halklarla açık iletişime geçerler mi orası bilinmez. Dünya halkları sakin kalabilirse , savunma moduna geçmezsek belki toplu iletişime geçerler. Fakat kendilerini gösterecekler... Yalnız burada önemli bir şey var o da sadece bir ırk kendini açıkça gösterecek...
    İnsan soyundan olup olmadıklarını da bilmiyoruz. Lady Gaga yar ve yardımcımız olsun.
    yaşam normları neye göre şekillendi bilmiyoruz

neye göre evrim geçirdiler onu da bilmiyoruz

cüsse küçük beyin kısmı yani kafa kısmı büyükse. o zaman sctık.

tahmnimce tonla var uzak galaksilerde. ancak kimisi devasa boyutta kimisi bocek kadar olabilir.

dost mu düşman mı derseniz.. tabiki düşman.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence heybeleri boş ise uzaylıların hiç iletişime geçmemeleri eski sistem devam etmeleri gerekir.
    olay tamamen besin zinciri..

akılları bizden kıtsa. yarın birgün starbaksta uzay butu köfte servisi başlar.

7. Nası yani bizi yemeye mi gelicekler
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    1985 yılıydı, akşam tepemden mavi kırmızı ışıklar saçan bir cisim geçmişti. öyle bakakalmıştım. uçak desen değil , helikopter desen değil sesi yok. çocuklar ışıklı balon falan uçurdu desen o da değil... gökyüzünde çok da uzak olmayan bir mesafeden süzülür gibi geçti ve yok oldu. zeplin desen o da değil çünkü onların şekilleriyle ilgisi yoktu, köşeli oval acayip bir şeydi.... 90 lı yıllarda Koç'un zeplini vardı istanbulda gezerken millet ufo zannederdi...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 627/1005 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •