Sayfa 627/1001 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen bu işi biliyin emmi, düşüş trendinde açılışlar genelde artı olur, arada bi istisna olarak kırmızı olur
    Sebebi ise, ahan burdan döndü, ahan burdan dönücek, sen bilemedin asıl burdan döndü. demek için
    Dönmeyle ilgili çok cümle kurulmuştur.
    Köşeyi döndü
    By döner
    Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır
    Durdurun dünyayı başım dönüyor
    Kız ismi döndü, döne
    Erkek ismi dursun,durmuş
    Dönerse ekime dönmezse kasıma
    Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
    Gibi kalıplaşmış dönme şekilleri mevcut olup, bazanda V şeklinde dönüşler olanbilüyor
    Artı mı o

Bu işler büüüle dayucuğum, vob yapman
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    500 beygirlik bir TIR 40 ton taşırken 200 beygirlik bir lokomotif düz yolda 2000 ton rahat taşıyabiliyor, eğim binde 10 üzerine çıkınca işler değişiyor.

Lokomotif en büyük gücü harekete başlarken harcıyor, vagonlar arası süspansiyon sistemi sayesinde her seferinde bir kaç vagonu hareket ettirip sonra onlarca vagon harekete geçiyor sürtünme az olunca hızlanarak gidiyor.

Bizim borsada eğim arbitraj faizi, vagonlar da hisseler, beygir gücü para, lokomotif de büyük oyuncu diye düşünüyorum.

Trenin takatinin bittiği yerde millet iner ranfor lokomotifi yani takviye gelmesini bekler. Yolcuların treni itmesi diye bir şey pek olmuyor.
     Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bugün bankalar ve turizm gidebilir
    sanayi ve ilaç sektöründe sert satış bekliyorum
    tutur tutmaz bilemem
    Havayollarinda tek hikaye arap,petrol artması maliyetlerini azaltır
    Araplar zaten ttkomda uui bir darbe yediler,şimdi sağlam yere girecekler ama hala renk vermediler.
    Bankalar zaten okeye dönüyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Acilis sonrasi satis kademeleri bos, hacimsiz bir yukselis oluyor. Bu neye isaret?

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    uzun zamandır ağız tadıyla zopalayamadı ..telafi ediyor işte hazır başlamışken

6. Perşembe kadar işkembe
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Daha düşüş yeni başladı herkes 7400 den bahsediyor he he oldu en az 5 binler beklerim kendi düşüncemdir y.t.d

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    sayın Bozkurt bu herif nereye kadar zopalar ..eski kurt olarak fikriniz varmıdır

Sayfa 627/1001 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •