Sayfa 627/1005 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Viop LXV

1. Benim bantlarım belli 3.40 dolar bazlı spotta bütün pozisyonları kapattığım günden beri 2.20-2.24 bölgesini vermiştim o zaman bir tur satarlarsa 2.15 bu bölgelerden belirlediğim tahtalara girişler yapmaya başlayacam.bu hafta yapsa alıp tatile çıkıcam 2027 sonu 5 dolardan satarım karadumana
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    9150-8600 = 750 puan var..%8 yapıyor..beklenen olası kırılma hedefi..
    haa geldiÄŸinde ne olacak..ucuz mu olacaz..yook
    Sozunu tut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. zaten ben alana kadar 8600 e inerki ..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    9 bin altı çartttttttttttttt diye sayfayı yırtarlar dayucum bozkurt senin üzerinden deney yapıyor suyun altında ne kadar nefes alır karaduman dayu diye
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Sozunu tut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılıÄŸıyla gönderildi
    Aynen niyet salih olucak, alıcam deyip almazsa sonra pişman olur.
    Mesela quagr diye 1 hisseyi geçen sene radarıma almıştım ( hisse sayfasında da yazar) ve 2bucuk tan alıcam deye niyetlendiydim, neyise orda yazarken pozitif abi ile diyalog esnasında hisse düştükce düştüğü sıralarda korkudan 2bucuktan alamadıydım sonra hisse bi başladı yükselmeye şuan 6 tl oldu
    Nedense kaçan balık hep büyük oluyu
    Tuttuğumuz balıklar da elde kalıyı, mesela petoş
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    zaten ben alana kadar 8600 e inerki ..
    sen önce gerçek anlamda alıcağın bantları tahtaları belirle 8600 gelsin sen yine almazsın çünkü heybende 7200-5500 rakamları varsana dedikki resetle kendini bu bantları yukarı çek 5500 çoooooooooooooooooook büyük bir olay olmadığı sürece zorrrrrrrrrrr 8200-7200 normal benim şahsi fikrim 8200 altı çok büyük olay olmadığı sürece yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Gelen haberler Rusya teşviki ile İran Hürmüz kapat telkini var....İran Rusya'nın yanında yer almasini istiyor... Rusya'ya açıkla Hürmüz u birlikte kapatalım diyor....bu olursa dünya borsaları İlk çöküşü yapar...

Şimdi viop da güç kaybı var.... bakalım simdi

8. Bir nane alacagi satacagi yok. Bunun gibiler ne aldirir ne sattirir. Zikir masturbasyonu yapip etkilesim almak için tirmalar durur. Yeter ki kendileri konuşulsun. Iki gun alinti yapmayin gider başka yerlere musallat olur. Yok şuradan alirim yok buradan alirim sacmasapan. Milyar dolar sokup komple endeksi mi alacaksin? Alsa ki hiç sanmiyorum hisse alacaksin. Endeksle ne alakan var senin. Bombos geyik iste. Geyik yapiyorum de birsey demem ama böyle piyasa yapici gibi tiriviri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 627/1005 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •